Bilgilerinizden yararlanmak isteriz Serpil Hanım...Merhaba arkadaşlar,
Ben Serpil Çanakçı. 2001 ESK. OGÜ. Kimya Müh. mezunuyum. 2 temmuz 2011 sınavı ile c sınıfı belgemi aldım. Tam zamanlı olarak bir firmada İş Güvenliği Uzmanı olarak çalışıyorum. Bursa'da yaşıyorum. Paylaşımlar çok güzel bende yaptığım işleri paylaşarak yardımcı olmak isterim.
Bu yeni oturtulmaya çalışılan sistemde herkese başarılar dilerim. Kazasız günler...
TEBRİKLER tecrübelerinizden yararlanmak isteriz.yazılı kaynaklar kadar tecrübede önemli paylaşımlarınızı bekliyoruz.Merhaba Arkadaşlar,
28 Yaşında hayatının baharında kendini İş Sağlığı ve Güvenliğine adayarak 5 projenin uzmanlığını sırtına almış bir kimya mühendisiyim : )
24 aralık 2011 sınavı ile C sınıfı belgemi aldım. Bursa'da bir ortak sağlık güvenlik birimi bünyesinde çalışıyorum. Forumda yeni üyelerden biriyim. Çok güzel paylaşımlar var emeği geçen herkese teşekkürederim.
merhaba arkadaşlar, 1972 artvin doğumluyum, 1999 itü maden mühendisliği mezunuyum. 2005 te c sınıfı sertifikamı aldım, 2010 da da b sınıfı uzmanlık eğitimlerine katıldım ama yönetmenlik mağduru olarak b sınıfı sınavlarına katılamıyorum. yeni kanunun çıkmasını bekliyorum. güzel bir site oluşturulmuş, emeği geçen herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.Değişikil Olsun Diye;
Kadir COŞKUN: 1986 Yılında Erzurum'da Doğdu. 2009 yılında iş sağlığı ve güvenliği bölümünü kazandı. 2011'in 6. ayında bölümden mezun oldu. Mezun olduğu süreden beri çeşitli projelerde isg teknikeri olarak görev aldı. Amacı edindiği bilgi ve tecrübeyi çalışanlara anlatmak ve ilerideki dönemde ülkemizde oluşacak olan isg kültürüne katkı sağlamaktır. Şuan da Bursa'da bir makine firmasında Kalite ve İSG Yöneticiliği yapmaktadır. Ayrıca isgfrm.com'un yöneticilerindendir, fırsat buldukça site sakinlerinin sorunlarına ve isg alanında paylaşım yapmaya devam etmektir.
Bu paylaşım platformunda emeği geçen herkese saygılarını sunmaktadır.
İyi Çalışmalar.
bayram bey sorması ayıp ücret ne kadar alıyorsunuz?Merhaba. Bayram ben.
C sınıfı iş güvenliği uzmanıyım aynı zamanda çevre görevlisi belgem var. Bir ambalaj firmasında çevre ve iş güvenliği şefiyim.Kimya mühendisiyim.Meslektaşlarımla tanışmaktan ve bilgi paylaşımında bulunmaktan memnun oluyorum.
Herkese kazasız günler, iyi çalışmalar.
Saygı ve sevgilerimle..
bayramv@*****
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.