- Meslek
- Uzman (C)
Merhabalar Ben Mustafa Makina Mühendisiyim.KAğıt fabrikasında çalışıyorum.8 yıldır fabrikada iş güvenliği hususlarına da bakmaktayım.C sınıfı iş güvenliği uzmanıyım
merhabalar halen termik santralde mi görevlisiniz benim bir kaç sorum olacak ta ***KESİLDİ*** a msj atabilirsiniz.Sayın grup üyeleri;
BEN HAKAN FIRAT 1981 YALOVA DOĞUMLUYUM. 100 MW LIK BİR TERMİK SANTRAL PROJESİNDE İŞ GÜVENLİĞİ ŞEFİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.
2010 YILI MAĞDURLARIN DANIM. AYNI ZAMANDA TEKRARDAN 13 MAYIS SINAVINA GİRDİM VE ALLAHIN İZNİYLE İKİNCİ BELGEMİDE ALACAĞIM
TERSANELERDE GÖREV YAPRIM , DANIŞMANLIK FİRMASINDA ÇALIŞTIM , OSGB LERDE GÖREV YAPTIM VS....
Proje bitti. Ama elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışırımmerhabalar halen termik santralde mi görevlisiniz benim bir kaç sorum olacak ta kursatbaser@***** a msj atabilirsiniz.
ben bir ödev-tez çalışması yapıyorum da termik santrallerde risk etmenleri (fiziksel, kimyasal, biyolojik,psiko-sosyal) ve bu etkenlere bağlı rahatsızlıklar kazalar meslek hastalıkları yada işle ilgili hastalıklar hakkında paylaşımlarınıza ihtiyacım var. yardımcı olabirseniz memnun olurum. teşekkürler...Proje bitti. Ama elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışırım
Piyasa gir şöyle 3 ay geçsin anlayacaksınYönetmelikler ihtiyaca göre sürekli değişir bunun neresi sorun anlamıyorum doğrusu. Bazı işyerlerinin zorunlulukları ertelendi eyvallah ama bu koca ülkenin iş güvenliğini askıya aldığı anlamına gelmez, gelemez... Gelişmiş ülke olmak istiyosak sanayiye paralel olarak bu sektör de gelişecek. Er ya da geç. Sorumluluktan kaçmak isteyen girmesin zaten.
Piyasa gir şöyle 3 ay geçsin anlayacaksın
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.