- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Tskrler ece hanim kolay gelsin.
Nasıl düzelttirdiniz ece hanım ? Gerçekten az tehlikeli mi? Eğer az tehlikeli ve bakanlığın yayınladığı nace kodlarına göre yaptıysanız değişikliği örnek yazışma ve yöntemini paylaşırsanız sevinirim.Merhabalar bende belediye çalışanıyım ve bizim nace kodumuzda inşaat gözüküyordu... Şimdi düzelttirdik "Belediyelerin kamu hizmetleri" diye geçiyor...
H.Ece ALTINTAŞ
İş Güvenliği Uzmanı
Hangi 6331' e baktınız? www.mevzuat.gov.tr' den 6331' i indirip tekrar bakmanızı öneririm. Madde 38, a bendi, 1. fıkra.Kamu kurumları ile 50’den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta
yer alan işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri,
Temmuz 2014’ten itibaren göreve başlayacak ....bu yazıyı direk 6331 sayılı yasadan kopyaladım bu nemek arkadaşlar .. ayrıca 2016 diye bi ibare göremedim kafam karıştı Adalet bakanlğında çalışıyorm?
bakanlığın nace kodunda az tehlikeli olarak görünüyor. Ama Sgk kendi kodlarında az tehlikeden çıkarmış bu ne iş bu ne lahana turşusu.Çok basit arkadaşlar..,,,, iş kolu kodlu kurumumuzun ,,,olan nace kodunun .... olarak değiştirilmesi yazıosunuz..sgk yıı arayın onlarda sölüyor zaten.
Sgk'yı arayın durumu bildirin..Onlar yönlendiriyor. Doğru olan Nace kodunuzx hangisiyse onu söyleyin.Sonrada dilekçeyle başvuru yapın durumunuzu anlatan.15 Gün sonra düzeldi bizim ki.bakanlığın nace kodunda az tehlikeli olarak görünüyor. Ama Sgk kendi kodlarında az tehlikeden çıkarmış bu ne iş bu ne lahana turşusu.
Ben nasıl belirleyebilirim yetkim var mı belirlemeye ? en az 50 tane iş yeri açılmalı ve kişiler bu iş yerlerine yerleştirilmeli...Sgk'yı arayın durumu bildirin..Onlar yönlendiriyor. Doğru olan Nace kodunuzx hangisiyse onu söyleyin.Sonrada dilekçeyle başvuru yapın durumunuzu anlatan.15 Gün sonra düzeldi bizim ki.
Ben nasıl belirleyebilirim yetkim var mı belirlemeye ? en az 50 tane iş yeri açılmalı ve kişiler bu iş yerlerine yerleştirilmeli...
Ece hanım belediylerin nace kodu nasıl veya kim tarafından belirleniyor bu konuda bilgi verirseniz sevinirim çok tşkİşkolumuz önceden İnşaat gözüküyordu itiraz ettik ve şimdi değişti belediyelerin kamu hizmetleri oldu...
Aslında tam tersi ben geçen sene çıkan kanunla memuriyet hakkı kazanan Sözleşmelilerdenim =)) Sözleşmeliykende ekstra ücret almıyordum, şimdide almıyorum....
H.Ece ALTINTAŞ
İş Güvenliği Uzmanı
arkadaşlar nace kodlarını nasıl öğrene biliriz çalıştığımız belediyenin.Bizim kodumuz yaptığımız asıl işle tamamen alakasız doğalgaz döşenmesi vs idi...Çevre belediyelerin Nace kodunu öğrendim ve kanalizasyon/bertaraf vs olduğunu söylediler ve bizimde yaptığımız asıl işe en yakın olandı..O şekilde güncellenmesi için yazı gönderdik ve güncellendi.
iş yerinin sgk sicil numarasımı
arkadaşlar merhaba isg katip sayfam yeni açıldı.ancak kurumumu nasıl seçerim bilmiyorum ceza infaz kurumunda çalışıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir siniz
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.