Ü
Merhaba ; Egitim var uzmanlik icin sonra sınavları var onlara girip geçersen uzman oluyorsunBu bölümü bitirince ne oluyo acaba bilen var mı?
En kolayı bir mühendislik okuyup hem mühendis hemde İSG kursuna yazılıp uzman olmakMerhaba ; Egitim var uzmanlik icin sonra sınavları var onlara girip geçersen uzman oluyorsun
onunda yine prosedürleri var sadece kurs yetmiyor sanırsamEn kolayı bir mühendislik okuyup hem mühendis hemde İSG kursuna yazılıp uzman olmak
Ulaştırma ekibi galiba cevabıarama kurtarma zor geldi testlerden 4-5 tanesi aynıydı
Değerli Öğrencilerimiz,Bende birkaç yanlış buldum hukukta bunları bence hemen iletmemiz lazim. Hatta moderetör bu konuyu üst başlık yapıp herkese duyurabilirse tepkimizi koyarız ve etkili olur
Değerli Öğrencilerimiz,Arkadaşlar soru kitapçıkları yayımlanmış cevap anahtarıyla beraber ama mesela bir soruda hata buldum ben; "4857 iş kanununu hükümlerine hangisi hakimdir sorusunda cevap anahtarı d şıkkı olan ütü gibi bir evin gündelik işlerini yapanları gösteriyor ama cevap b şıkkı olan 50 den daha fazla kişinin çalıştığı tarım işletmeleri olmalıydı; kontrol ederseniz başka yanlışlarda çıkabilir..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.