Evet. 1.7.2013 tarihine kadar risk analizi, risk değerlendirmesini ve acil durum eylem planlarını yapabilirsiniz. Kalın sağlıcakla.
Kemal bey A sınıfı bir kaç uzman ile görüştüm bu konuyu sordum ama yapamazsınız dediler. Ve vende gelen bir işi geri çevirmek zorunda kaldım. çünkü okuduğum üniversite ana dal olarak bu işle uyuşmuyor. uyuşursa sıkıntı yok a sınıfı gibi çalışabilirdim. siz daha iyi bilirsiniz. C sınıfı bir uzman neye dayanarak ( ana branş harici) hangi mevzuatın hangi maddesi hangi fıkra ya dayanarak çok tehlikeli sınıfta risk analizi acil eylem planını yapabilir?
olduki kaza yaşandı ve c uzman bunu risklerde görememiş.. çünkü başkasından aldığı risk değerlendirmesinde adres ve firma farklılığından dolayı farklı olan çevresel ve psikososyal riskler farklıymış..iş müfettişi gelip te sormaz mı C uzmana: '' siz ziraat vs mühendisiymişsiniz ne işiniz var burada üstelik riskleri algılayamadığınız için bu kaza yaşandı.''
lütfen sizden cevap bekliyorum KemalBey.
Evet. 1.7.2013 tarihine kadar risk analizi, risk değerlendirmesini ve acil durum eylem planlarını yapabilirsiniz. Kalın sağlıcakla.
47.30.01 Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda motorlu kara taşıtı ve motosiklet yakıtının (benzin, mazot, dizel, biodizel, LPG, CNG vb.) perakende ticareti Çok Tehlikeli
47.30.02 Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda motorlu kara taşıtları için yağlama ve soğutma ürünlerinin perakende ticareti (madeni yağ, antifriz vb.) Az Tehlikeli
47.30.01 Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda motorlu kara taşıtı ve motosiklet yakıtının (benzin, mazot, dizel, biodizel, LPG, CNG vb.) perakende ticareti Çok Tehlikeli