- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
katılıyorum... kafanızın rahat edeceği bir ücret olmalı...Cok kotu o fıyata kesınlıkle kabul edılmemelı
katılıyorum... kafanızın rahat edeceği bir ücret olmalı...Cok kotu o fıyata kesınlıkle kabul edılmemelı
hayırlı olsun kazasız belasız işler dilerimben iş buldum... hem de iyi ücrete.. ama önce tecrübe... darısı başınıza...
Neyse ki geri alınmış, AB deyip müktesebatı uygulamaya gelince cıvıtan boş siyasileri kınıyorum...http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tasari_teklif_sd.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=150090
bundan sonra da hiç bulamaz artık. bkz. yukarıdaki kanun teklifi
piyasa, iş güvenliği uzmanlarına doymuş gibi değil mi?iş durumları nasıl arkadaşlar hiçbir yerde ilan falan yok ,piyasa çok durgun
eğitim aldığım eğitim kurumu bana iş konusunda söz vermişti? O sözler yalan oldu.. Tırnağın varsa başını kaşı...herkes bir hevesle alıyor belgeleri ama 1-2 ay sonra anlıyorlar bir işe yaramadığını,
umut dünyası bu işin tek kazananı eğitim kurumları oldu ,gerisi her zamanki gibi hikaye oldu
Bulamazsınız diye idda etmiyorum,ama bulduğunuzda bulduğunuz şeyin A sınıfı olmadığını iddia ederim...(tabi sadece kiralık sertifika aramıyorsanız)Mardin de tam zamanla A sınıfı uzman ariyoruz ücret 3 000-4000 tl....
Size katılıyorom mesut bey.10 gün önce bana tam zamanlı ücret 2500 tl teklifinden sonra bu hafta bir başka osgb 6000 tl teklif etti bende kabul ettim.Bu rakamların zamanla daha da iyi olacağına inanıyorum.Bir geçiş dönemi yaşıyoruz.Kimse moralini bozmasın sadece biraz daha sabır.A sınıfı isg uzmanları biraz sabır, düzelecek ...
Size katılıyorom mesut bey.10 gün önce bana tam zamanlı ücret 2500 tl teklifinden sonra bu hafta bir başka osgb 6000 tl teklif etti bende kabul ettim.Bu rakamların zamanla daha da iyi olacağına inanıyorum.Bir geçiş dönemi yaşıyoruz.Kimse moralini bozmasın sadece biraz daha sabır.
İstanbul ikitelli hakan beyyer neresi.bende birkaç görüşme yaptım.sekretere verdiğiniz parayı mı veriyorsunuz?dedim..sonra kıvırtmaya başladı..Ankara'da iş bakmaya başladım bakalım.bulursam yurtdışına gitmeyeceğim.ama eğer orada aldığıma yakın ücret vermezlerse giderim...aramaya devam.İstanbul bu aralar daha avantajlı görünüyor
İstanbul'da bana da fena fiyat vermediler ama şehri hiç bilmiyorum...Ankara'ya bakıyorum .kısmet.İstanbul ikitelli hakan bey
Bu kanıya nasıl vardınızmerak ettim doğrusu?bence bunu yazan bir osgb sahibi
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.