- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Bende de aynı yazı çıkıyor şu an..Ayrıca İSG Katip sınav durumu sorgulamadan durumunuzu görebilirsiniz. Benim ismim işlenmiş ve şu yazıyor EĞİTİM BELGELERİNİZ İNCELENMEKTEDİR. İNCELEME NETİCESİNDE BELGE ÜCRETİNİZİ YATIRABİLMENİZ İÇİN ZİRAAT BANKASI NA BİLDİRİMİNİZ YAPILACAKTIR. . Diye yazılmış sizde kontrol edebilirsiniz isg katipten arkdaşlar.
Sayın YAĞIZ VURALAyrıca İSG Katip sınav durumu sorgulamadan durumunuzu görebilirsiniz. Benim ismim işlenmiş ve şu yazıyor EĞİTİM BELGELERİNİZ İNCELENMEKTEDİR. İNCELEME NETİCESİNDE BELGE ÜCRETİNİZİ YATIRABİLMENİZ İÇİN ZİRAAT BANKASI NA BİLDİRİMİNİZ YAPILACAKTIR. . Diye yazılmış sizde kontrol edebilirsiniz isg katipten arkdaşlar.
Ben B sınıfı için yatırdım ücretiZafer Bey C sınıfı için mi yatırdınız?
Şimdi çıktım şubeden yatıramadımbugün bankaya giden var mı arkadaşlar
eyvallah bu gidişle pazartesi anca girer sistemeŞimdi çıktım şubeden yatıramadım
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.