- Meslek
- Uzman (C)
23 subat
Bir gelişme var mı aralık sınavından olsa yazardınız gerçimeb topu çsgb 'ye atmış ve mahkeme çsgb 'den de savunma istedi. Şimdi de çsgb 'nin savunmasını bekliyoruz en geç haziran sonuna kadar somut bir adım atılır tahminimce... çsgb 'nin savunmasından sonra hakimin kararını bekleyeceğiz.....
Başka bir dava daha var.. Benzerliğinin kontrolü için dosya 15 gündür merkezdeydi... iki dava bağlantılı bulundu. Önümüzde ki hafta itibari ile tekrar görüşülmeye başlanacak.. Şimdilik bu...Bir gelişme var mı aralık sınavından olsa yazardınız gerçi![]()
19. soru için açılan tek soruluk davanın sonuçlandığı , sorunun iptal edilerek yürütmenin durdurulacağı ve şu anda imzada olduğu bilgisi var. 23 şubat sorularına itiraz grubunda davayı açan kişi bilgi vermiş... İnşallah doğrudur şimdiden hayırlı olsun size...Arkadaşlar 23 Şubat A sınıfından tek soru ile kalmıştım.Mahkeme süreci ile ilgili bilgisi olan varmıdır?Eğer bilen varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Veya mahkeme sürecini nerden takip edebiliriz.?Teşekkürler şimdiden...
Merhaba aralık sınavı ile ilgili bir gelişme varmıdır acaba19. soru için açılan tek soruluk davanın sonuçlandığı , sorunun iptal edilerek yürütmenin durdurulacağı ve şu anda imzada olduğu bilgisi var. 23 şubat sorularına itiraz grubunda davayı açan kişi bilgi vermiş... İnşallah doğrudur şimdiden hayırlı olsun size...
Dosya bilirkişiye gönderiliyor. Bu hafta ücretini yatıracağım ve bilirkişi raporunu bekleyeceğiz....Merhaba aralık sınavı ile ilgili bir gelişme varmıdır acaba
Tahmini olarak 2 ay içinde sonuçlanacak gibi ... Bakalım inşallah iyi netice alırız...tahmini ne zaman sonuçlanır.
İnşaallahTahmini olarak 2 ay içinde sonuçlanacak gibi ... Bakalım inşallah iyi netice alırız...
Henüz bir gelişme yok dimiMerhaba aralık sınavı ile ilgili bir gelişme varmıdır acaba
Adli tatil bitince dosya bilirkişiye gidecek... Sanırım 2 ay içinde neticelenir...Henüz bir gelişme yok dimi((((((( aralık sınavından
Dava Mart ayı başında açıldı fakat idarelerin savunmaları zaman alıyor ... Birde benzer dava olduğu için 20 gün kadar merkezde bekledi... Şubat sınavı ile ilgili hiçbiryerde göremedim ama ara karar dediğiniz nelerdir??? Oradanda haber bekleyen arkadaşlarımız var en azından haberdar edelim...Bilirkişi için geç kalinmamis mi 23 şubat sinavinda bilirkişiye atanan bir dava yok ama ara kararlar var.bide sizinki aralik sinavi ..bilirkişi için hakim geç karar vermiş anlamadim gitti..siz davayi ne hangi tarihde actiniz..?
Aynı şekilde yürütmenin durdurulmasının reddi kararı Aralık sınavı içinde var. Gidişat aynı yani şu anda esastan soru iptali için bilirkişi raporunu bekleyecekler ve kararı açıklayacaklar. Bu arada idarelerin savunmalarını görebildinizmi bilmiyorum ama benim davada idareler soruların hatalarına istinaden hiçbir savunma yapmamışlar... MEB ben sınavı görevli atayıp gerçekleştirmekle mesulüm , ÇSGB ise sınavı MEB yaptı ve bizim kurullarımız sınav düzenlemesinde hata yapmamıştır. Şeklinde savunma göndermişler tam bir komedi oyunu oynuyoruz... İnşallah tüm davalarda beklediğimiz sonuçları alırız... Hayırlısı olsun....Ara karar yürütmenin durdurlmasi talebinin reddi..çünkü geçmişe yönelik haklarin magduriyeti ..bu yüzden yürütmenin durdurulmasinjn reddine karar verildi ama dava esasdan gorusuluyir..soru iptali ile ilgili..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.