- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
Arkadaşlar inşallah boşa kürek çekmemiş olursunuz. Hadi hayırlısı.
umut dünyasıArkadaşlar inşallah boşa kürek çekmemiş olursunuz. Hadi hayırlısı.
hakımızı aramak bizim amaçımızHak aramak ayrı sınavı kazanamamak ayrı.
bir gelişme var mı son durum nedirBoşa kürek çekecek bir durum yok... Hakkınızı aramazsanız kimse gelip ''-kusura bakmayın biz size haksızlık yapmışız '' demez.... Biz halen hatalı sorular v.s. ile uğraşmaktan yapılan sınavın usul ve amaca uygunluğunu değerlendirmiyoruz bile.... Bir arkadaştan öğrendiğim sırf bu yüzden şu anda 2012 öncesi yapılan sınavların çoğu mahkemelik hatta içlerinde 15 soru iptal edilen sınavlar var ve temyiz aşaması devam ettiği için henüz tebliğ edilmiyor...... Vallahi millet olarak hak aramayı öğreniyoruz.....![]()
meb topu çsgb 'ye atmış ve mahkeme çsgb 'den de savunma istedi. Şimdi de çsgb 'nin savunmasını bekliyoruz en geç haziran sonuna kadar somut bir adım atılır tahminimce... çsgb 'nin savunmasından sonra hakimin kararını bekleyeceğiz.....c sınavı belli olmuş bakalım a da ne zaman olur
bir gelişme var mı son durum nedir![]()
Arkadaşım , önemli olan sınavı oturup kağıtları ezberleyip geçmek değil zaten beklenmedik bir haktı bu yükselme sınavı ve çıktı... Netice de o veya bu sebeple geçemedik ve kaldık bu hakkımızı aramamıza engel değil. Biz eğer hakkedebileceğimiz bir hak varda benim dışımda ki sebeplerle bu hakkımdan mahrum kalıyorsam o hakkı tekrar elde etme derdindeyim. Gerisi boş...Arkadaşlar benim niyetim sizlerin ümitlerinizi kırmak değil. Sizin yaşadığınız bu olay benim başım dan da geçti. lakin sınava tekrar hazırlandım ve girdim. Sonuç dada başarılı oldum .Sınav ı kazanama mızın sebebi ni başkasında değilde kendimizde arayalım.
ya tabi birde şunu bilmek lazım 21 aralıkda c uzmanlıkta kaçtanesi mahkemeye verilmiş o aslında önemlimeb topu çsgb 'ye atmış ve mahkeme çsgb 'den de savunma istedi. Şimdi de çsgb 'nin savunmasını bekliyoruz en geç haziran sonuna kadar somut bir adım atılır tahminimce... çsgb 'nin savunmasından sonra hakimin kararını bekleyeceğiz.....
Zeynep hanım , bana 1 soru yeterli olduğu için bu konuları çok irdelemiyorum ama ne kadar sorudan kaçı iptal oldudan ziyade itiraz gerekçelerinin önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü soruların çoğuna kendince düşüncelerle itiraz ediliyor ve haliyle sağlam yönetmelik maddeleri v.s. desteğiyle itiraza savunma yapıldığında sonuç beklenen gibi olmayabiliyor.ya tabi birde şunu bilmek lazım 21 aralıkda c uzmanlıkta kaçtanesi mahkemeye verilmiş o aslında önemli
Bir gelişme var mıZeynep hanım , bana 1 soru yeterli olduğu için bu konuları çok irdelemiyorum ama ne kadar sorudan kaçı iptal oldudan ziyade itiraz gerekçelerinin önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü soruların çoğuna kendince düşüncelerle itiraz ediliyor ve haliyle sağlam yönetmelik maddeleri v.s. desteğiyle itiraza savunma yapıldığında sonuç beklenen gibi olmayabiliyor.
Bir arkadaşımla tartışmıştık itiraz ettiğim sorulara ve ilginç gelmişti ;
Soru numarasını hatırlamıyorum ama el matkabı ve titreşim ile ilgili olan soruydu. Arkadaşım ilk itiraz ettiğimde olur mu canım bu soru çok net yönetmelikte ki sınır değerlerden sormuşlar dedi fakat benim itirazım soruda ki cevap şıklarına değil soruda ki el matkabının sadece el-kol titreşimine maruziyet yapacağı şeklinde değerlendirilmesineydi. Böyle kanıtlanmış bir bulgu göstermesini istedim tırtladı.
Netice de bu soruya ben şıklarda ki acil olarak gerekli mühendislik tedbirlerini almalı diye algıladım ve açıklanan cevaba göre mühendislik tedbiri alınmasına gerek yok anlamı çıkar diye itiraz edenlerde oldu.... Bu ''bence'' yorumu ve mahkeme buna itibar etmez diye düşünüyorum...
Şu anda yok...Bir gelişme var mı![]()
Pınar hanım 23 şubat mı ? 21 aralık mı? Burada iki sınavın mahkemesi de konuşuldu o yüzden soruyorum.1 soruya itiraz ettik 19 şık değişikliği haziran sonu umut ediyoruz
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.