tüzükten sorumluyuz ve 40 soru sorulacaktırİş sağlığı ve güvenliği tüzüğünden sorumlu muyuz ?
5 metreymiş
ama bazı hocalar iş sağlığı ve güvenliği tüzüğü kaldırıldı sadece 6331 sayılı iş güvenliği kanunu ve yönetmeliklerden sorumlusunuz diyorlar. Ben hepsine bakıyorum artık işin içinden çıkamıyorum.tüzükten sorumluyuz ve 40 soru sorulacaktır
arkadaşlartüzükten sorumluyuz ve 40 soru sorulacaktır
18 Ağustos'ta yapılan sınavda iptal olan soruların çoğu "iş sağlığı ve tüzüğüne göre" diye başlayan sorularda. İş Sağlığı Tüzüğü iptal edildiği için o sorular iptal olmuştu. Yoksa sorularda tüzükle ilgili sorularda yanlışlık yoktu. Tüzüğün içinde yine geçerli maddeler var ama değişen yönetmelikler ve teknik konular tamamen kafanı karıştırabilir. O yüzden tüzükten değil yönetmeliklerden ve yine yönetmeliklere bağlı kalan teknik bilgilerden sorumluyuz.arkadaşlar
tüzüklerin kaldırılması taslağı çıktı fakat henüz kaldırılmadı.21 aralık sınavında tüzüklerden sürumlumuyuz.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.