- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Cepten olmuyor. Masa üstü sürümünü kullanmalısınarkadaşlar, cep şubeden nasıl yatırılıyor ve isim kontrolü nasıl yapılıyor acaba yazabilecek varmı?
Cepten olmuyor. Masa üstü sürümünü kullanmalısınarkadaşlar, cep şubeden nasıl yatırılıyor ve isim kontrolü nasıl yapılıyor acaba yazabilecek varmı?
teşekkürler tamer bey .Banka kayıtlarında kurumsal hesap zaten gözüküyor. Havale yada EFT yapmıyorsunuz. TC niz ilişkilendirilmediyse zaten para yatırmanız mümkün değildir.
hmm, teşekkürler..Cepten olmuyor. Masa üstü sürümünü kullanmalısın
İnternetten şöyle oluyor ki daha önce de C sınıfı belgesinde aynı yolu izlemiştim; Ziraat Bankası Bireysel Bankacılığa giriş yapacaksınız, işlem yap menüsünden OGS ve Diğer Ödemeler Sekmesine girip oradan da diğer kurumları seçeceksiniz. Çıkan sekmeden de "ÇSGB İSGGM Belge Ücretleri Tahsilatı" gibi bir yer vardı oraya TC'nizi yazacaksınız ve ödemeyi yapacaksınız.
ben şubeye gittim.şubeden tahsilat yapılmıyor.internet bankacılığından diğer ödemeler kısmından yapacaksınız dediler.arkadaşlar bn bankaya gittim belge istediler kod istediler nereye yatıracağımıza dair bilginiz var mi
İsg Sertifika numarası ne zaman aktif olacakziraat bankasına 413 tl yi yatırdım.
B sınıfı içinde aynısı gecerli online olarak ödedim TC girildiği zaman direk b sınıfı uzam yazıo odemeden sonra dekont alınca da onlıne odeme dıe baslıyor tc ve belge bilgileri yazıyorbankadan öderseniz otomatikman sistemden geliyor birşey söylemenize gerek yok.genel müdürlükten otomatik geliyormuş " sisteme açıklama olarak bile müdahale edemiyorum" dedi. tc'niz ve c sınıfı isg yazıyor dedi. nitekim dekontta yazıyor
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.