- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Oyle bisiy olsa casgem sinav duyurusunda sadece ekim sinavindaki mufredatten sorumludur yazilmazdiArkadaslar size cok onemli birsey soracagim,izmirde bir kurumdan egitim alan arkadasimiza demislet ki teni cokan yonetmeliklerden de sormluyuz.yeni kanundan da sorular gelebilir.mesela kaldirma araclarnin periyodik muayenesi suresi 3ay degil 1yil olacak, bu konuda ne dusunuyorsunuz sastim kaldim sinava 2hafta kala,bu sacmalik dogru mu?lutfen yardim edin arkadaslar...
a9.Aşağıda verilen maddelerden hangisi elektriksel olarak daha iyi iletken bir maddedir?
a. Metaller
b. Soy gazlar
c. Ametaller
d. Saf su
CEVAPLAR BEKLENİYOR
aAşağıdakilerden hangisi yüksekten düşmelerin önlenmesi için sayılan aktif sistemlerden
biri değildir?
a. Emniyet kemerleri
b. Şok emiciler
c. Uyarı hatları
d. Bağlantı kancaları
Aşağıdakilerden hangisi yüksekten düşmelerin önlenmesi için sayılan aktif sistemlerden
biri değildir?
a. Emniyet kemerleri
b. Şok emiciler
c. Uyarı hatları
d. Bağlantı kancaları
Her Halükârda 11 saati geçmeyen süredirSoru : Gece çalışma süresi kaç saattir ? (dikkat en fazla gece çalışma süresi ile karıştırmayın!)
Cevap : 11 saattir.
cGurultulu is ortaminda 7.5 saatten fazla calisilamaz kosulunun olsutugu isyerinde max gurultu siddeti ne kadar olabilir
A.40
B.65
C.80
D.92
Cvp c diyo yanlis degilmis sizce
Gurultulu is ortaminda 7.5 saatten fazla calisilamaz kosulunun olsutugu isyerinde max gurultu siddeti ne kadar olabilir
A.40
B.65
C.80
D.92
Cvp c diyo yanlis degilmis sizce
Arkadaşlar merhaba,
Bu sınavda mutlaka çıkacak, çıkmazsa kafamı keserim dediğiniz sorular hangileri?
Burada bu soruları paylaşalım
Bence:
Soru: Gürültü Yönetmeliğine göre günlük gürültü En yüksek maruziyet etkin değeri nedir?
a. 80
b. 85
c. 87
d. 90
ceza kanunuİş kazası veya meslek hastalığı sonucu oluşan işveren kusurunun cezai yönden yaptırımları aşağıdaki hangi
mevzuatta yer alır?
A)Ceza Kanunu B)İş Kanunu C)Ticaret Kanunu D)SS Kanunu
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.