Yerini biliyormusunuz?
Keçiören Hüseyin Güllüoğlu Ortaokulu Varmı?
sınava girecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum herşey gönlünüzce olsun....
Yerini biliyormusunuz?
ankara atatürk lisesi - çankaya
Başarılar...
benim salon no:7 Sıra: 12
kızılay güven parktan rahatlıkla gidebilirsiniz okul dikmene girişte kolaylıkla bulabilisinizvalla bende Dikmen Nevzat Ayaz Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sınava gireceğim. ancak daha önce Ankara'ya hiç gitmedim.
Öncelikle geçmiş olsun hocam.
Sıkıntınızı MEB ile çözmeniz gerekiyor gibi duruyor çünkü sınav kaydını yaptığınız ekranı yayınlayan, kayıt işlemleri ile uğraşan sistem, onay yazısını gösteren ekran MEB'in.
1) Adamları tekrar arayıp başlarına üşüşmemeniz için hiç bir engel yok gibi duruyor.
2) http://basvurular.meb.gov.tr/bsv2/calisma_isguv_uzm/eposta.aspx (internet explorer'dan açacağınız)Bu linkten sorununuz ile ilgili mail gönderebilirsiniz. Şikayet ve sorunlar ile ilgili yönlendirilen yer farkettiğim kadarıyla burası.
3) Umarım sorununuz çözülür...
Size ve tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Merhaba, geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Kesinlikle hiç bir şekilde çözemedik. sanırım Kasımda da sınav varmış ve beraber kurs aldığım kişilerden 2-3 kişinin başına da gelmiş bu olay. Hepimiz Kasım sınavını bekliyoruz.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.