- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
kerami refia alemdaroğlu anadolu lisesi-öveçler-dikmen
Benimde aynısı 2. kez gircem bakalım hayırlısımerhaba ben de kırkkonaklar Anadolu lisesi hepimize başarılar.
ben de aynı okılda gireceğim. başarılar.Atatürk Anadolu Lisesi Yeni Mahalle herkese başarılar.Bu arada çok sate yer ,aştinin yakını.....
Bende Çankaya IMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi nde gireceğim. İstasyondan Nasıl gidebilirim . Taksi ne yazar acaba.
kerami refia alemdaroğlu anadolu lisesi-öveçler-dikmen
bende varımBen varım
dikmen asrın otel de kalıcam.....adım güler bekçi-istanbulkızılaydan güvenpark dolmuş duraklarından öveçler 2. cadde ye bin hatta 4. cadde de yakınından geçiyor 200 m falan yürürsün.durakta değnekçiler var onlara okulu söylersen yada şoförlere seni geldiğinde indirir.toyota plaza ya gelmeden. imkb turizm otelciliğin 200 metre yanı ulaşımı kolay bir yer.
Başarılar...Bende Çankaya IMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi' nde gireceğim.Adana'dan İstanbul aktarmalı uçakla gece 00:30da Ankarada olacağım. Sonra otele sabahta sınava Hayırlısı bakalım.
Teşekkür ederiz, dilerim hepimiz başarılı oluruz.
Yenimahalle / Emin Sağlamer İlkokulu
dikmen asrın otel de kalıcam.....adım güler bekçi-istanbul
bende bu okulda sınava giriyorum.salon:23 sıra :7. siz hangi salonda giriyorsunuz.KARAPÜRÇEK MAHALLESİ 439.SOKAK NO:8 ALTINDAĞ/ANKAR
Hayme Hatun Ortaokulu
Bu okulda sınava girecek kimse var mı?
ordan taksiye binin çok bişey yazmaz direkt önünde inersiniz.
yoksa ordan herhangi bir dolmuş veya otobüse binin polis evinde inip çetin emeç bulvarında 1 km yürürseniz ulaşabilirsiniz.
Merhaba, bende kirami refia alemdaroğlu lisesinde gireceğim, otelim ise Limak Ambassasore Butik Otel, Boğaz Sokak No:19 Kavaklıdere, acaba yakın mı? nasıl giderim? veya bu okula yakın nereyi önerebilirsiniz? Teşekkürler...
bende bu okulda sınava giriyorum.salon:23 sıra :7. siz hangi salonda giriyorsunuz.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.