Nurdan DAHİ
Banned
- Meslek
- Uzman (C)
bu sayfanın en üstünde cevaplamışım zaten ,farklı bir cvp mı istiyorsunuz?bu cevaplayacak kimse var mıdır acaba
bu sayfanın en üstünde cevaplamışım zaten ,farklı bir cvp mı istiyorsunuz?bu cevaplayacak kimse var mıdır acaba
Özür dilerim sayın Eski , 2 tane olan nedir söylerseniz belki yardımcı olabilirim, sayfalar bayağı artmış çünkü.sadce 2 tanemi arkadaşlar ben araştırdım bulamadım başka
Sayın Seko, zor bir soru katılıyorum,Nurdan hanım cevaplamış.İnşallah sınavda hepimiz aynı başarıyı gösteririzbu cevaplayacak kimse var mıdır acaba
gözümden kaçmış teşekkürler, bununla ilgili kaynak var mı, bulamadım?bu sayfanın en üstünde cevaplamışım zaten ,farklı bir cvp mı istiyorsunuz?
gözümden kaçmış teşekkürler, bununla ilgili kaynak var mı, bulamadım?
http://www.tisk.org.tr/yayinlar.asp?sbj=ic&id=1423
Şekil –36 X Tipi Matris Risk Değerlendirme Matrisi Değişkenleri
Özür dilerim sayın Eski , 2 tane olan nedir söylerseniz belki yardımcı olabilirim, sayfalar bayağı artmış çünkü.
Yücel bey bu soru
Elektrikten korunmak için alınması gerekli önlemler nelerdir?
I-Topraklama,
II-Kaçak akım rolesi,
Sayın Eski, Leyla hanımın da belirttiği gibi iki tanesi korunma amaçlı,diğerleri devrenin diğer elemanları.Yücel bey bu soru
Elektrikten korunmak için alınması gerekli önlemler nelerdir?
I-Topraklama,
II-Kaçak akım rolesi,
arkadaslar kaldrma arac sınıflarını(kesikli ,aralıksız)açıklarmısınz?
hangi araclar bu sınıflara girerler
Kesikli taşıyıcılar bir periyot (örn. bir çalışma günü) içinde devamlı çalıştırılmadan mallarınarkadaslar kaldrma arac sınıflarını(kesikli ,aralıksız)açıklarmısınz?
hangi araclar bu sınıflara girerler
170 nolu sözleşmenin sadece 177 nolu tavsiye kararı olanını kabul ettik1- Türkiye ILO'ya 1932 yılında üye oldu. Fiili işbirliği ise yanlış hatırlamıyorsam 1946'da başladı.
2- ILO'nun Kimyasalların Kullanımında Güvenlik Hakkında 170 no'lu Sözleşmesi Türkiye tarafından imzalanmadı sanırım. Aşağıdaki linkte Türkiye'nin imzalamış olduğu tüm ILO sözleşmeleri mevcuttur.
http://www.ilo.org/public/turkish/region/eurpro/ankara/about/sozlesmeler.htm
3- İş yeri hekimleri, az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde; sağlık gözetimi için ayda en az 10 saat, buna ilave olarak işe giriş ve periyodik muayeneleri ile eğitim için işçi başına yılda en az 20 dakika çalışmalıdır.
Gerilimi 250 voltan yukarı olan alternatif veya doğru akım devrelerinde, sigortalarda kaç amperden sonra şalter konması zorunludur? 20 amper cvp isg tüzüğü madde 275 olmalı48- d 49-b diğerleri bildiğim kadarıyla doğru ...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.