Samed Bey dilekçelerinize 56,66,68,75,91 eklermisiniz bunlarda yanlış dayanakları var hepsinin teşekkürler.
hocam daha uygun demek ne alaka yönetmelikte bakın ne yazıyor:“İNŞALLAH HİÇBİR SORU İPTAL EDİLMEZ,BU SORULARI HAZIRLAYANLAR BİZLER GİBİ 6 AYDIR BU İŞİN İÇİNDE OLAN İNSANLAR DEĞİL,SENELERİNİ BU İŞE VERMİŞ İNSANLAR.AKADEMİSYENLER,UZMANLAR.EVET KÖMÜR YANGINI SORUSUNDA HERKES YANLIŞ DİYOR AMA SORUYU İYİ OKUYUN BAKALIM,GEÇEN SENEKİ SINAVDA HANKİSİ UYGUNDUR DİYOR,BU SINAVDA İSE HANKİSİ DAHA UYGUNDUR DİYOR,ANLAM FARKI VARMI?VAR,,CEVAP DEĞİŞİRMİ DEĞİŞİR,BU SORUYU HAZIRLAYAN İNSANLAR SANIRIM BİZ BU SORUYU GEÇEN SENEDE SORDUK BU SENEDE SORALIM AMA CVPINI YANLIŞ VERMİŞTİK GEÇEN SINAVDA SONRA DÜZELTTİK,BU SENEDE YANLIŞ VERELİM ,ÖĞRENCİLER MAĞDUR OLSUN DİLKEÇE VERSİNLER,CVBINI DAHA SONRA DEĞİŞTİRELİM DİYE Mİ DÜŞÜNDÜLER ACABA! SANMAM.EĞER 70 'İN ÜZERİNDE BİR PUAN ALMIŞ İSENİZ YATIN KALKIN DUA EDİN,DİLEKÇE VERMEK İÇİN UĞRAŞMAYIN,YOK BEN YETERLİ PUAN ALDIM AMA SORULAR YANLIŞ DİYORSANIZ...YA İŞİNİZ GÜÇÜNÜZMÜ YOK GEÇMİŞSSİNİZ İŞTE DAHA NE İSTİYORSUNUZ DERİM,SİZİN YANLIŞ DEDİĞİNİZ SORULAR İPTAL EDİLİRSE BEN BARAJI GEÇEMİYORUM OZAMAN NE OLACAK,SİZ GEÇMİŞSİNİZ BIRAKIN GEÇEMEYNLER DÜŞÜNSÜNYUKARIDAKİ MESAJI YAZAN ARKADAŞ HER KİMSEBÖYLE SAÇMALIK OLURMU BENDE 73 ALIYORUM DİGERLERİNİN CANI CEHENNEMEMİ DİYECEM BUNDAN ÖNCEKİ SINAVDA 22 SORUDA HATA OLDUGU ÖN GÖRÜLÜYOR ONLARIDA O YILLARINI VERMİŞLER HAZIRLADI SONUÇTA İNSAN HATA YAPABİLİR.SORU İPTAL OLURSA HERKEZE DOGRU CEVAP OLARAK GEÇECEK BENDE A GRUBU 21-91-100.SORULARDA HATA OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM BURDAKİ ARKADAŞLARIN İTİRAZ EDECEGİ DİGER SORULARLA BİRLİKTE İTİRAZ EDECEGİM UMARIM 4-5 TANE İPTAL EDİLİRDE 65 ÜZERİ ALAN HERKEZ GEÇER
evet arkadaşlar 3 şıkta doğru lütfen bu soruyu itiraz dilekçelerinize ekleyin. B kitpçığı soru 59.arkadaşlar b grubu 59 .soruyu unutmayın -bu soru yanlış sorulmuş. o yönetmelik bu tüzük diyemezler soru sayısal içeri gönderilecek hava için 5 değerine eşit olucak demiyor . 5 i geçmicek diyor . bu durumda 8-8.75-10.50 şıkları denklemde 5 den az cıktıgı hepsi dogru
b grubu 59. soru açıklması
5mg/m3 * 60/1000=2.4/8(a şıkkı) bu eşitlik doğru soru 5 mg geçmicek demiş en az ne kadar hava yollanır dememiş yani 8,8.75.10.50… 5 den küçük çıkar birisi itirazında denkleme 10.50 yazdım 5 den küçük çıktı demesi yeterli
öyle bir şey yok.buvmağdurumvadlı üyenin uydurmasıdır herkese aynı puan gelir.ama şu var.eğer adalet ise eğer hakkaniyet ise 100 alan da haksız olduğunu düşündüğü soruya itiraz etmeli.artık bu.güvenlik kültürü oluşması bu.24 aralık 2011 sınavında oyleydi ama bu sınavda bu kuralın değiştiğini duymuştum yani sadece itiraz eden kişilerin sorusu doğru kabul edilecek. itiraz etmeyip ilgilenmeyen adayların sorular yanlış olsa bile doğru kabul edilmeyecek diye duymuştum
Haklısın cevap 8m3/sn ancak 8,25 m3/sn hava gönderilirse de toz oranı 5mg/m3 ü geçmez 10,50 m3/sn gönderilirse de... soruda muhakkak en az ibaresi olmalı.b grubu 59. soru ayağa ne kadar temiz hava yollanır sorusu yanlış sorulmuş. tek bir cevap olması için en az demesi gerekiyor . ama 5 değerini geçmemesi için demiş bu durum 8 ve 8 değerinden buyuk 3 şık aynı sonucu veriyor .itiraz eden arkadaş buna da etsin belkide tek değişicek bu
yönetiminin gözden geçirmesi, YGG, yönetim gözden geçirmesi, yönetimin gözden geçirmesi....ne olursa olsun, şıklarda ""dış tetkik"" var.Bir şekilde bu soruyu yanlış yapan arkadaşlar olabilir ama yönetimin gözden geçirmesi yerine yönetim gözden geçirmesi olduğu içinmi soruyu yanlış yaptınız gerçekten onu anlamış değilim.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.