- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
18.05.2013 te ki sınav sonuçlarının açıklanmasını iple çekenler neredesiniz?
meydanlarda hak arıyor olabilirler mi acaba! neyin kafası bu ya!18.05.2013 te ki sınav sonuçlarının açıklanmasını iple çekenler neredesiniz?
İp'in periyodik bakım ve kontrolü yapıldı mı?, İSG mevzuatına uygun mu?
Neden iple çekelim, zaten burnumuzdan getirdiler..
5 soruda hanenize dogru olarak eklenecek.merhabalar herkese,
sınavda iptal edilen 5 soru için nasıl hesaplama yapacaklar? bilgisi olan var mı?
ip kirliyse yikayip kurutmayi unutmayınherşey kontrol altında emre bey şüpheniz olmasın siz çekin ipi yeter![]()
ip kirliyse yikayip kurutmayi unutmayın
ben ağustosta gireceğim, eylül gibi açıklanır. siz mayısta girdiyseniz ipi bana devredin. tabi periyodik bakımlarını yaptıktan sonraherşey kontrol altında emre bey şüpheniz olmasın siz çekin ipi yeter![]()
peki emre bey bizim sınav açıklandığı gün ipin devir teslimini size yaparız grupla birlikteben ağustosta gireceğim, eylül gibi açıklanır. siz mayısta girdiyseniz ipi bana devredin. tabi periyodik bakımlarını yaptıktan sonra
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.