- Meslek
- Uzman Adayı (C)
C Sınıfı Uzmanların Aldıkları Maaş Aralığını Bilen Var mı..Arkadaşlar.
sertifika süreci çok seçenekli bir süreç olacak.70 i geçmediysen sıkıntı yok çünkü sertifika yok. geçtiysen iptal edilen sorularla mı geçtin yoksa direk mi geçtin. direk geçtiysen sorun yok, iptal edilen sorularla geçtiysen mahkeme süreci olacak mı olmayacak mı. olmayacaksa sorun yok olacaksa hapı yuttun. 1 sene bekleyeceksin. mahkeme süreciyle ilgili de çok ihtimalli bir süreç söz konusu. devam ediyim mi ?
şu an 1500-2500 çok nadir üstüne çıkan.
C Sınıfı Uzmanların Aldıkları Maaş Aralığını Bilen Var mı..Arkadaşlar.
işverenle sözleşme yapabilmek için sınav sonuclarından sonra sertifikanın gelmesini beklemeden uzmanlık yapabilirmiyiz? ne zaman tanımlanır uzmanlığımız . sertifika ücretini erken yatırmakla bir ilgisi varmıdır? teşekkürler
sertifi
sertifika olmadan da belge numarası ve tarihi ile sözleşme yapabilirsiniz.bu bilgileri de çaşgem den alacaksınız.
sertifi
sertifika olmadan da belge numarası ve tarihi ile sözleşme yapabilirsiniz.bu bilgileri de çaşgem den alacaksınız.
ben sadece analizden 3000 kazanıyorum.ne 1500 ü.elbette 1500 kazana vardır.meslekte herkez aynı kazanacak diye birşey mi var. az kazana doktor var çok kazanan doktor var.ha adam enayi gibi osgbde çalışıyorsa o başka.şu an 1500-2500 çok nadir üstüne çıkan.
evetKamuda çalışan ve iş güvenliği uzmanı olanların özel sektörde iş güvenliği eğitimleri vermeleri mümkün mü? Doğruyu bilen varsa bilgi kirliliği olmadan açıklayabilir mi, dayanakları ile birlikte. Örneğin ben teknik öğretmenim.
arkadaşım anla bunlar osgb açanların oyunları bir uzmanın maaşı en az 5000 dir o kadar sorumluluğa az bile.Arkadaşlar siz ne diyorsunuz? 1500 ün üzerinde alan nadir falan değil bu mesleğe ilk adımı atacak olan kişiler minimum 2000TL maaş ile başlayabilirler. Bazı kesimlerden takip ettiğime göre 1000 TL maaşla çalışanlar varmış. Kesinlikle kimse bu şekilde kendini kullandırmasın. 1500 bile bu iş için çok az. en az 2000 lira olmalı. benim şu anda belgem yok ve ben 3000TL maaşla çalışıyorum.(ekstralar hariç) Sakın umutsuzluğa kapılmayın. ilk iş görüşmesinde işe gireceksiniz diye bir şart da yok. biraz sabırlı olursanız en az 2000-2500 TL maaş ile bir işe girebilirsiniz.
ip kirliyse yikayip kurutmayi unutmayın
Arkadaşlar İş sağlığı ve güvenliği uzmanlığının yakında suyu çıkar çünkü bu sınava 35.000 kişi girdi. Bu yıl bu sınava baya giren oldu. Devlet ve Özel sektör yakın zamanda iş sağlığı ve güvenliği uzmanına doyacaktır.En fazla bir sene populerliğini kaybedecektir.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.