Isg katıpten prim gün sayısız cıkıyorparayı yatırdıktan sonra başka bir şey yapmak gerekiyor mu
sanırım ödeme süresiyle ilgili bir bilgi vermemişler ???01.01.2014 tarihi itibariyle Sertifika , Vize(Yenileme) ve Yetki belgesi ücretleri yenilenmiştir. Belge ücretlerinin aşağıdaki meblağlar üzerinden yatırılması gerekmektedir.
İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitici Belgesi Ücreti: 350 TL + KDV(%18) = 413 TL
İş Güvenliği Uzmanlığı - İşyeri Hekimliği - Diğer Sağlık Personeli Belgesi Ücreti: 350 TL + KDV(%18) = 413 TL
Belge Yenileme Ücreti: 87,5 TL + KDV(%18) = 103,25 TL
Belge Vize Ücreti: 87,5 TL + KDV(%18) = 103,25 TL
Kurumsal Yetki Belgesi Ücreti (OSGB-Eğitim Kurumu): 10.000 TL + KDV(%18) = 11.800 TL
Yapılan sınavları kazanıp İGU ve İH sertifikası almaya hak kazanan kişilerin Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat hesabına yeni sertifika ücreti üzerinden ödeme yapmaları gerekmektedir.
Eğitici belgesi, sertifika yenileme ve yetki belgesi ücretlerinin Ziraat Bankası - Emek Şubesi İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına (IBAN No:TR 8500 0100 0765 4050 8311 5007) yatırılması gerekmektedir.
Siz bulabildiniz mi belge ücretini.arkadaşlar; öncelikle 23 şubat sınavında başarılı olan tüm arkadaşları kutluyorum. kazananların yatırması gereken belge ücretinin yatırılacağı hesap net olarak bakanlık tarafından bir yerde açıklandı mı ? ne kadar süre içinde hangi hesaba yatırılacağı konusunda bilgisi olanların , ilgili yönlendirme ile birlikte paylaşmasını rica edeceğim.
hepimize hayırlı olması dileğiyle
isgkatipte genel bir duyuru var 2014 belge ücretleriyle ilgili. ancak 23 şubat sınavıyla ilgili olmadığı için , ne zamana kadar yatacaktarih verilmemiş.Siz bulabildiniz mi belge ücretini.
ödeme süresi şeklinde bir durum yok. Hemen Ziraat bankasına gidip ödeme yapınız. Birkaç gün veya hafta sonra isg katipte yükselme görünecek. Ben bu sabah gittim yatırdım.sanırım ödeme süresiyle ilgili bir bilgi vermemişler ???
herhangi bir süre yok istediğiniz zaman yatırabilirsiniz. ama bu yılı geçirirseniz yeni yıl tarifesi üzerinden yatırmak zorunda bırakılırsınızyani para yatırma süresinde zaman aşımı diye birşey var mı?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.