- Meslek
- Uzman (C)
NAsıl bir şans varsa bende ilk olarak sınav hakkınız bulunmamaktadır diyordu şimdi A diyor Körün istediği 1 göz Allah verdi 2 göz misali

Dün gece hiçbirşey yoktu şu an itibari ile düzeltmişler Gecede mi çalışıyor bunlar
Dün uzun uğraşlar sonucu Telefonda bir memurla görüşüp T.C numaramı vermiştir.O sayede oldu herhalde
bakanlığın sitesi çöktü sanırım ulaşım sağlayamadım bir türlü... evrak takibin tel. numarası kaçtı hatırlayan varmı arkadaşlar
0312.......60 00 ?
bende aynı durumdayım..dilekçem 23 ocak da öğleden sonra teslim edildi gözküyor . henüz bir gelişme yok , isggmyi arıyorum açan yok .. benim açımdan çok saçma bir sistem yapmışlar sıvav başvuru tarihi 03-12 şubat . benim o tarihlerde 1530 civarında oluyor . ama gel görki sgk primler 22-27 ocakda kontrol ediliyor tabi ocak ayının primleri şubat 5 gibi gözüküyor katipte. ondan sonra uğraş dilekçe felan.... hayır.. neden sınava başvurduğum tarşhte (03-12 şubatta) sgk primleri kontrol edilmiyor anlamış değilim....
max 23 gün o şekilde taahhuk edebiliyorsun diye birşeyler duymuştum ... benim şuan 1485 ocak ayından 15 gün yeterli benim için ama moralimi bozdun tabi o ayrıhayırlısı olsun mayısta yükselme olursa ona gireriz artık..
benimde aynen son rakamlar ..2985 günüm var ocak15den itibaren de 15 gun aynı dert muhasebeden aldım 2çkez gönderdim beklemedeyim stresle...ALLAH yardımcımız olsun,nasıl ya ..NAsıl bir şans varsa bende ilk olarak sınav hakkınız bulunmamaktadır diyordu şimdi A diyor Körün istediği 1 göz Allah verdi 2 göz misali![]()

benimde aynen son rakamlar ..2985 günüm var ocak15den itibaren de 15 gun aynı dert muhasebeden aldım 2çkez gönderdim beklemedeyim stresle...ALLAH yardımcımız olsun,
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.