BEN BİR TÜRLÜ BU LİSTEYE ULAŞAMIYORUM. FİRMA GİRİŞİ-FİRMA SORGULAMA--İL-İLÇE--TMFB BELGESİNİ SEÇİYORUM AMA GİRİLEN PARAMETRELERE GÖRE LİSTELENECEK KAYIT BULUNAMADI DİYOR.. BİR YERDE YANLIŞ MI VARe devlet şifreniz varsa bütün illere tek tek bakabilirsiniz az önce sizin için baktım Bursa'ya yaklaşık 456 adet firma çıktı.Eğer bakamazsanız e devletten yarın yazmaya çalışırım isimlerini
ilk sizden duydum bunu açarmısınız konuyubir danışman 5 firmaya bakmıyor lütfen burada kafanız karışmasın 5 faaliyete birden bakabiliyor.
bir firmada paketleme,ambalajlama gibi iki faaliyet veya 3 faaliyet olabilir.
ilçe seçme sadece il seçBEN BİR TÜRLÜ BU LİSTEYE ULAŞAMIYORUM. FİRMA GİRİŞİ-FİRMA SORGULAMA--İL-İLÇE--TMFB BELGESİNİ SEÇİYORUM AMA GİRİLEN PARAMETRELERE GÖRE LİSTELENECEK KAYIT BULUNAMADI DİYOR.. BİR YERDE YANLIŞ MI VAR
Her faaliyet belgesi bir firma sayılıyor...ilk sizden duydum bunu açarmısınız konuyu
çok teşekkür ederim. sonunda listeye ben de ulaştımilçe seçme sadece il seç
ben hiç bakamadım nasıl bakılacakBEN BİR TÜRLÜ BU LİSTEYE ULAŞAMIYORUM. FİRMA GİRİŞİ-FİRMA SORGULAMA--İL-İLÇE--TMFB BELGESİNİ SEÇİYORUM AMA GİRİLEN PARAMETRELERE GÖRE LİSTELENECEK KAYIT BULUNAMADI DİYOR.. BİR YERDE YANLIŞ MI VAR
SLM PROFİL RESMİNDE Kİ KİTAP DANIŞMANLIK İÇİN Mİ YAZILMIŞ YOKSA SINAV İÇİN Mİ YAZILMIŞ15368 firma varsa 15000-18000 personel açığı neye göre oluyor anlamadım. hem su an listede benzinliklerde var... daha lsitede olmayan firmalar mı var eklenmesi gereken
DANIŞMANLAR İÇİN YOL GÖSTERİCİSLM PROFİL RESMİNDE Kİ KİTAP DANIŞMANLIK İÇİN Mİ YAZILMIŞ YOKSA SINAV İÇİN Mİ YAZILMIŞ
kolay gelsin hocam ben van dan yazıyorum listenize baktım van ilinde 94 yazmışsınız.Arkadaşlar , e devlet şifremle il il Tmfb alan firma sayılarını inceledim. Bulduğum rakam: 15368 firma. Her firmaya 5 kişi bakabildiğine göre firma başına 3073,6 kişi düşüyor. İl il firma sayıları Ek"tedir. Umarım size yararlı olur. Ekli dosyayı görüntüle 132
kitap hakkında bilgi verebilirmisiniz? Danışmanlar a yardımcı olabilecek kitaplar araştırıyorum fakat piyasada bu tarz kitaplar bulamadım.DANIŞMANLAR İÇİN YOL GÖSTERİCİ
GittiGidiyor da ADR YÖNETİM SİSTEMİ adı ile bulabilirsinizkitap hakkında bilgi verebilirmisiniz? Danışmanlar a yardımcı olabilecek kitaplar araştırıyorum fakat piyasada bu tarz kitaplar bulamadım.
5 ADET TEHLİKELİ MADDE FAALİYET BELGESİ için danişmanlık yapabilir 1 tmgd.Sizin söylediğiniz TMFB alirken belirlenen faaliyet konuları.Örnek vermek gerekirse X Firması Yükleyen, depolayan, boşaltan ve alıcı faaliyetleri için TMFB almış olsun ve X firmasının 5 Farklı şehirde şubesi var diyelim. 1 tmgd bu firmanın 5 şubesinede danışmanlık yapabilmektedir.bir danışman 5 firmaya bakmıyor lütfen burada kafanız karışmasın 5 faaliyete birden bakabiliyor.
bir firmada paketleme,ambalajlama gibi iki faaliyet veya 3 faaliyet olabilir.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.