Ya ben bu sayfaya bayıldım ya o kadar güzel bilgiler var ki çok sevindim birde paylaşımlar ve farklı uzman düşünceleri süper ya Kitap gibi 

sizlerin de katkılarınızı bekliyoruz gökhan bey....hoşgeldiniz....Ya ben bu sayfaya bayıldım ya o kadar güzel bilgiler var ki çok sevindim birde paylaşımlar ve farklı uzman düşünceleri süper ya Kitap gibi![]()
Merhaba,herkese merhaba bende bu alana yeni yönelmiş biri olarak hakikaten bu siteden çok güzel şeyler öğreniyorum tecrübelerini bildiklerini paylaşan herkese teşekkür ederimbenim aklıma takılan bi soru var: ben yeni kursa başlıyorum ama sınav mayısta be o zaman sertifikayı alıcaz benim kursum aralıkta bitiyor aradaki o zamanda çalışabiliyomuyuz yani sertifika olmadan neler yapabiliriz ki? bi iki arkadaşım bu şekilde çalışıyor. bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.