- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
üstada soralım ben mayısa hazırlandığım için biaz daha rahatım haftaya bende başlıcam çalışmaya
hakan bey slayt çok güzel olmuş ...ellerinize sağlık ....erdoğan bey elinize kolunuza emeğinize sağlık
Bölge "0" gazlar için yoğun tehlikeli ; bölge "20" tozlar için yoğun tehlikeli bölgeler. Sonuçta doğru yanıt: (D).elinize kolunuza sağlık ... çok teşekkürler erdoğan bey birde 357.soru yu kesinleştirirsek daha iyi olacak kolay gelsin iyi akşamlar
hakan bey slayt çok güzel olmuş ...ellerinize sağlık ....erdoğan bey elinize kolunuza emeğinize sağlık
Ek dosya bir önceki sayfada (28 nci sayfa) 558 nci haberbenim ki çok küçük sizlerinkinin yanında ek i göremedik
357. soru için D demiştim.salgozen hangi soru için bu açıklama bene 539 d görünüyo baktım da
357. soru için D demiştim.
Sanki bu soruda çelişki var: Hem gaz sınır değeri üstünde, hem de oksijen miktarı yetersiz. Her ikisine de çözüm olacak bir KKD gerekli.290 a c denmiş sibel hanım hakan (erdoğan ) bey yorum yapsın ona göre düzeltiriz ... diğer soruda çıkmış soru cevabını yazarız
Hakan bey (erdoganerg), İyi akşamlar. 4.Deneme sınavını bu akşam yayınlayacakmısınız acaba?arkadaşlar pptx yada pps uzantısını dosyanın üzerinde sağa tıklayıp yada f2 tuşuna basarak değiştirebilirsiniz..
tabiki hatalı soruları paylaşalım ..sınava tam doğru hazırlanalım.
söz verdiğim gibi bugün itibariyle bitirdim..
emeği geçen yardımcı olan arkadaşlara başta adaşım ve mursele ayrıca sonsuz teşekkürler.
tamamen bu forumun değerli üyelerine hazırlanmış olan bu çalışmayla inşallah hepimiz yükselceğiz..
bu çalışma C ye ve bundan sonra B,A ya girecekler içinde yetlidirdir.resimlerinde eklenmesiyle %95sınavı içerir .%5 her zaman şans.
ben burdayım deneme 4 için uğraşacağım.eve yeni geldim o yüzden gece geç vakitte yükleyebileceğim.
6. soru doğru cevap D şıkkı6. soruyu bir kontrol edin.ben çalışarak gidiyorum 70 e gelebildim ancak sadece 6. soru dikkatimi çekti.
kolay gelsin...
Burak Bey, eğer çalıştığınız işyeri ISO ve OHSAS için bir çalışma yapıyor ve bunu şirket içinden birilerine yaptırıyorsa veya yaptırmayı düşünüyorsa uzak durunIso ve Ohsas belgelerini almam faydalı olur mu sizce ?
Çok teşekkürler sizin de emeğinize sağlık.word ortamında ben de ekledim herkese yaralı olması dileği ile
Hakan Bey sunum harika çok teşekkürler emeğinize sağlık.Arkadaşlar merhaba,
Ekte power point sunumunun en son halini bulabilirsiniz. Burada yönetmeliklere köprü şeklinde bölüm oluşturdum. Slayt çalışması yaparken mausunuzu sağa tıklatıyoruz daha sonra bölüme git diyoruz bütün bölümlere buradan ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla
322)
Katı, sıvı, toksik partiküller,radyo aktif partiküller ve mikroorganizmalar için hangi filtre kullanılır?
A)P1 B)P2 C)P3 D) FFP1
P1: düşük kapasite (işlenmemiş ve minör katı partiküllere karşı)
P2: orta kapasite (katı, sıvı ve tehlikeli partiküller)
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.