- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
siz 28 şubat 'da mı sınava gireceksiniz? ): BaşarılarİSG uzman adayı değil C sınıfı uzmanım. Hedef 28 Şubat ve A sınıf uzmanı olmak. Şimdiden herkese başarılar
siz 28 şubat 'da mı sınava gireceksiniz? ): BaşarılarİSG uzman adayı değil C sınıfı uzmanım. Hedef 28 Şubat ve A sınıf uzmanı olmak. Şimdiden herkese başarılar
Yanlışlıkla 28 Şubat yazmışım. Komik olmuş. Ama sizin yazdıklarınız daha da komik.siz 28 şubat 'da mı sınava gireceksiniz? ): Başarılar
Girebileceğim sınav grubu düzeltilmiş arkadaşlar çok mutlu oldum.
GİREBİLECEĞİNİZ SINAV GRUBU: A SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI
İTİRAZ DİLEKÇENİZ İNCELENMİŞTİR..
Artık sınava rahatça hazırlanabilirim.
erdoganeng bey yapmış olduğunuz çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum.
hazırlamış olduğunuz 1022 adet soruyu , soru ve cevap şeklinde iki dosya halinde düzenledim.Herkese iyi çalışmalar.
En çok da sizin sayenizde Erdoğan Bey. Bu çalışmalarınız inanılmaz motive ediyor tekrar teşekkürler emeğinize sağlık. Lütfen hakkınızı helal edin.hayırlı olsun..hep beraber başaracağız
Erdoğan Bey Günaydın,
Soru 726 da ben yanlış şık bulamadım. Cevap A demişsiniz ama A şıkkı da doğru... Bilgilerinize,
Not: Daha önce düzeltildiyse gözümden kaçmış olabilir. Tekrar emeğinize sağlık...
726) İş kazası ve meslek hastalıklarının Sosyal Güvenlik Kurumuna bildirimi ile ilgili verilenlerden hangisi yanlıştır?ÖNEMLİ
A) Sağlık hizmeti sunucuları kendilerine intikal eden iş kazalarını, yetkilendirilen sağlık hizmeti sunucuları ise meslek hastalığı tanısı koydukları vakaları en geç on beş gün içinde
B) İşyeri hekimi veya sağlık hizmeti sunucuları; meslek hastalığı ön tanısı koydukları vakaları, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yetkilendirilen sağlık hizmeti sunucularına sevk eder.
C) Sağlık hizmeti sunucuları veya işyeri hekimi tarafından kendisine bildirilen meslek hastalıklarını, öğrendiği tarihten itibaren üç iş günü içinde.
D) İş kazalarını kazadan sonraki üç iş günü içinde
CEVAP A
Sağlık hizmeti sunucuları kendilerine intikal eden iş kazalarını, yetkilendirilen sağlık hizmeti sunucuları ise meslek hastalığı tanısı koydukları vakalarıen geç on güniçinde
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.