Arkadaşlar staj için hangi zaman ve hangi şehir bilgilerini de yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince...
Volkan bey staj sırasında, eğitim aldığınız kurum sizden ne gibi belgeler istemişlerdi.Onur Bey bende Antalya da stajımı yaptım .Burhanettin Onatta Nasuh Boztepe Ortak Sağlık Güvenlik Birimi var,sağolsunlar bana yardımcı olmuşlardı ve AGT firmasında stajımı yaptım.Görüşün derim
Volkan bey staj sırasında, eğitim aldığınız kurum sizden ne gibi belgeler istemişlerdi.
işyeri stajiyeri sigorta yapmak zorunda değil, Okullardan gelenleri okullar iş kazası ve meslek hastalığı sigortası yapıyor. İşyerlerine çoğu Eğitim kurumu gönderirken "Bu formalite arkadaşlar bir işyeri bulup imzalatıverin " diye gönderdikleri için öğrencilere 40 saat yapılması gerektiği anlatıncaya kadar çok uğraşmaktayız.Hatta bunu isteyince gidip başka yerde imzalatıp başarılı oluyorlar. Ne sigorta var ne 6331 uygulaması var. Bence dikkatin başlayacağı yerden uygulama kopuyor. İmamım dediğini yap da yaptığını yapma gibi bir şey işte. Ben geçenlerde bu formda onun için dedim ki 13 günlük eğitimle uzman mı oldunuz? Uygulamada stajınızı yaptığınız kur eğitim standardı (KES) ve kurs eğitim programınız (KEP) varmı? neye göre tamamladın stajı , o gönderdiğin risk değerlendirmelerini de işyerindeki biri yapıvermişti değilmi?demiştim.arkadaşlar bir sorum olacak.. staj yaparken çalışılan firma bizi 40 saatlik sigortalı gösterecek mi?bu zorunlu mu?iş güvenliğine göre evet zorunlu da yasal sorumluluk nasıl?
Ankarada bu yaz staj yapmam yeriniz hangi semtte?ankarada bir osgb sorumlu müdürüyüm irtibata geçerseniz staj konusunda ankaradakilere yardımcı olurum
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.