Sorumluluk Hk. Eğitim Dökümanı İhtiyacı

ceyhun

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
14 Ara 2011
Mesajlar
38
Tepki puanı
220
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Merhabalar;
Hazır beton sektöründe görev yapmaktayım çalışanlarımızın yani herkesin isg ile ilgili sorumlu olduklarını dile getiren eğitim dökümanına ihtiyacım var yerli yabancı tüm kaynaklarda araştırma yaptım fakat ulaşabidiğim sadece yasal sorumluluk lar ilgili dökümanlar bundan daha farklı yasal mevzuata bağdaştırmadan herkesin isg ile ilgili sorumlu olduğunu anlatan yazı,makale vb. dökümanlara ihtiyacım var şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür eder iyi çalışamalr dilerim.
 

Kaan SAKA

TÜİSAG Kurucusu
Admin
Katılım
17 Ara 2010
Mesajlar
3,013
Tepki puanı
3,508
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Ceyhun bey merhaba,
Öncelikle bir tane iş güvenliği tüzüğü çıkartabilirsiniz. Bu tüzüğü kurulunuz varsa kuruldan onaylatabilir yoksa genel müdüre imzalattıktan sonra herkese yazılı bildirim yapmak kaydıyla aktif hale geçirebilirsiniz. Bu tüzükte burada çalışanların nelerden sorumlu tutulacağı, cezalar ve ödüllerden bahsedebilirsiniz. Bunun her farklı görev için görev tanımları oluşturabilir, bu görev tanımlarının içine de iş güvenliği ile ilgili maddeler ekleyebilirsiniz. Bu şekilde bir bağlayıcı durum kazanabilir. Yaptığınız her değişiklikten işçilerinizi bilgilendirmeyi ve bu bildirim sonrasında imzalarını almayı unutmayın.
İyi çalışmalar,
 

Aslı Can

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
5 Tem 2012
Mesajlar
85
Tepki puanı
7
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (C)
ornek bı tuzuk var mı elınızde kaan bey,yada fıkrınız
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.