A sınıfı yükselme sınavı için henüz sınıf açmamışlar başvuru sayısı yeterse açacağız dediler. Evet kozyatağında, 16. katta, ben açıkçası manzarasına hasta oldum. eğitimi zirvede almıştım orayla kıyaslayınca saray gibi göründü gözümeKaçıncı kat ineyimde bakayım Kozyatağındakinden bahsediyorsun sanırım ...
Arkadaşlar az önce bakanlığın sitesinde aşağıdaki bildirinın yayınlanmış olduğunu gördüm.
"
Milli Eğitim Bakanlığı web sayfasından sınav başvurusu yapacak adayların karşısına çıkan ve aşağıda belirtilen uyarının hiçbir geçerliliği bulunmadığından adayların bu uyarıyı dikkate almamaları gerekmektedir. Uyarı doğrultusunda yapılan işlemler de dikkate alınmamaktadır.
(Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen listede bildirilen bilgiler ile giriş yaptığınız bilginiz örtüşmemektedir. Başvuru yapabilmeniz için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne ön başvuru yapmış olmanız gerekmektedir. Başvuru yaptığınız halde giriş yapamıyorsanız, giriş yapabilmeniz için 0 312 215 50 28 numaralı faksa düzeltme taleplerine ilişkin dilekçelerinizi (Evrak asılları posta yolu ile İş Sağlığı ve Güvenliği G.M. iletiniz) gönderebilirsiniz. Ayrıca 0312 296 64 82 - 296 64 74 - 296 64 68 nolu telefonlardan yollamış olduğunuz faksları teyit ettirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde sınav başvurusu yapmanız mümkün değildir. Sınav başvurusu olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.(Not: Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün önceden ön başvurularını aldığı kişiler başvurabilmektedir.)"
Konu hakkında bilgisi olan var mı?
ben bugün saat 10 da A sınavına başvuruyu yaptım,çıktısınıda aldım,bir problem çıkmadıA sınıfı yükselme sınavı için henüz sınıf açmamışlar başvuru sayısı yeterse açacağız dediler. Evet kozyatağında, 16. katta, ben açıkçası manzarasına hasta oldum. eğitimi zirvede almıştım orayla kıyaslayınca saray gibi göründü gözüme![]()
ben bugün A ya başvuru yaptım,sorun çıkmadı.prim günüm 3670.Dün gece(29) başvuru yapamayan fakat bu gün(30) yapabilen var mı?
hala başvuru yapamayan var mı?? ben hala aynı sinir bozucu mesajla karşılaşıyorum.
başvuru yaptım askerlik borçlanması vardıaskerlik borçlanması yapıp başvuru yapabilen var mı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen listede bildirilen bilgiler ile giriş yaptığınız bilginiz örtüşmemektedir. Başvuru yapabilmeniz için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne ön başvuru yapmış olmanız gerekmektedir. Başvuru yaptığınız halde giriş yapamıyorsanız, giriş yapabilmeniz için 0 312 215 50 28 begin_of_the_skype_highlighting 0 312 215 50 28 end_of_the_skype_highlighting numaralı faksa düzeltme taleplerine ilişkin dilekçelerinizi (Evrak asılları posta yolu ile İş Sağlığı ve Güvenliği G.M. iletiniz) gönderebilirsiniz. Ayrıca 0312 296 64 82 - 296 64 74 - 296 64 68 nolu telefonlardan yollamış olduğunuz faksları teyit ettirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde sınav başvurusu yapmanız mümkün değildir. Sınav başvurusu olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.(Not: Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün önceden ön başvurularını aldığı kişiler başvurabilmektedir.)Hala hiçbirşey yok ben mi yanlış yapıyorum. Yok dilekçe istiyor faks çekin diyor. Bende mi bir sıkıntı var yoksa herkeste mi hala boyle ?
maalesef ben de sizle aynı kaderi paylasıyorumBende hala uğraşıyorum dostum, yalnız değilsin![]()
önemli degil... kadersizler diye bir grup kuralım bence sınava basvuramayanlar olarak![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.