- Meslek
- Uzman (C)
ben de başvuramıyorum evet ankara yolları gözüküyor. konsantre olup ders çalışamıyorum. teşekkürler meb. teşekkürler çsgb.
Arkadaşlar başvuru yapamayanlar durumlarını net yazarlarsa sorunun ortak noktası var mı bakalım. Askerlik borçlanması deniyor genelde. Diğerleri normal sgk dökümü göndermedi mi?hala başvuru yapamayan var mı?? ben hala aynı sinir bozucu mesajla karşılaşıyorum.
Arkadaşlar başvuru yapamayanlar durumlarını net yazarlarsa sorunun ortak noktası var mı bakalım. Askerlik borçlanması deniyor genelde. Diğerleri normal sgk dökümü göndermedi mi?
Sistem ilk açıldığında başvuramayıp sonradan aynı şekilde girerek başvuru yapabilen var mı? Bu önemli çünkü eğer aynı şekilde önceden yapamayıp sonradan yapabilen varsa sisteme veri girişleri devam ediyor demektir.
3751 a'ya başvurdum b yazmışlar.bende de aynı problem var 3060 gün ile başvurmuştum, b sınıfı görünüyor.
sistem Cuma 17 itibariyle açılmış, ben 17:09 gibi sistemden kaydımı yapabildim, akşam tekrar denedim kaydımı gördüm, bu sabah kayıt yapamıyorum diyen arkadaşları görünce tekrar bakayım dedim sisteme bağlantı yapamadım, bilginize...Arkadaşlar başvuru yapamayanlar durumlarını net yazarlarsa sorunun ortak noktası var mı bakalım. Askerlik borçlanması deniyor genelde. Diğerleri normal sgk dökümü göndermedi mi?
Sistem ilk açıldığında başvuramayıp sonradan aynı şekilde girerek başvuru yapabilen var mı? Bu önemli çünkü eğer aynı şekilde önceden yapamayıp sonradan yapabilen varsa sisteme veri girişleri devam ediyor demektir.
ya başvuramıyorum hala170' i arıyoruz sistem halen tam güncellenmedi, eksikler var tekrar deneyin diyorlar... bakanlığın hatası yüzünden sınava giremezsem dava açacam yaa bu ne saçma bir iş
sende sorun yok sistemde sorun sadeceMerhabalar,
Az önce sisteme 3 gündür denememe rağmen ilk defa girmiş bulunuyorum.Sisteme girdiğimde korktuğum başıma geldi.Yurtdışı çalışmamı borçlanmıştım.250 güne ihtiyacım vardı.Yurtdışında çalıştığım sürelerde yine İş Güvenliği,Yangın Güvenliği ile ilgili.Ama bunun anlamı yok maalesef.Benim A için yaptığım başvuruya rağmen B sınıfı gözüküyor.Bu durumda olan arkadaş var mı?Yurtdışı borçlanmasınıda sanırım askerlik ve doğumborçlanması ile beraber değerlendirmişler.Kanun ise açık çalışılmış ve yatırılmış diyor.EEE yurtdışı çalışma neden sayılmıyor o zaman.Anlayabilmiş değilim.İş Güvenliği alanında toplam 10 yıllık tecrübe var.Düştüğümüz duruma bak.
bugün sabah ben de aynı sorunu yaşadım. ziraat bankasındaarkadaşlar ziraat bankası atmden sınav başvursu yaparken tc numaramı hatalı olarak veriyor yatıramıyorum sorun nedr siizce
bende başvuramıyorum ne yazıkki !Hala basvuramiyorum. Olmaz bu kadarida.sinava calisacagima burada ikide birde kontrol ediyorum .tam bir rezalet
iyi de daha önce cuma 17 den sonra başvuruda problem yaşıyormuydunuz?Arkadaşlar herhangi bir problemle karşılaşmadan az önce başvurumu yapmış bulunuyorum... Umarım bu motivasyonumuzu yerine getirir..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.