GİRMEYİ SÜREKLİ DENEMEK NE KADAR FAYDALI Kİ?ark. ssk borçlanması konusunda baya bi problem var anlaşılan. ben nasıl yaptım onu anlatayım.
ALO 170 teki sevimli, bir şey bilmeyen değerli memure hanım ile 02 - 03 .11.2013 tarihlerinde 45 dk. görüşme yaparak askerlik borçlanmasına okey alıp, prim gün sayısı olarak ta aylık 30 günü geçemeyeceğini üzülerek öğrendikten sonra borçlanmayı yapıp sisteme giriş işlemine başladım. genel sınav ekraklarını Ankara ya son gün vermiştim. Şu alfabetik sıra hikayesi burada yanlış oluyor. sonra sinir harpleri ile MEB sitesine girmeye çalıştım çalıştım nihayet bir klavye kırarak bunu başardım ve 30.11.2013 tarihinde A sınavına kayıt oldum. hele şükür dedim.
burada bakanlığın yaptığı duyuruların tarihi 03.12.2013 olduğundan benim başvurumdan sonra yayınlanmıştır. kanaatimce bu sebeple yada sırf baldan dolayı kayıt olmuş oldum. gerisi tam bir komedi ne yapacağım bilmiyorum.
aynı durumdaki ark. ile yazışalım
başvuru metnini ekledim umarım yararlı olur.tşk.bimerden giriş yaptım.inş. bi dönüşüm alırım.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.