bende gelmek isterim.
Arkadaşlar saha eğitimi alabilmemiz için bu işi yapan bir profesörle konuştuk elinde 3 gb lik veri olduğunu söyledi. Hem gidip sahada eğitim alcaz hemde ders olarak anlatacak. 2 günlük bir program. Ucuz bir şekilde organize etmeye çalışacağım. Katılmak isteyenler olur mu ?
Henuz duzenleme yapiyorum. Oldugu gibi adr kitabindan yaziyorum. Kitapta tum evraklar tum faliyetler mevcut.ben internetten bakıyorum ama doğru dürüst döküman bulamadım bana adresleri gönderir misiniz faydalanalım.
yapmayın abdullah bey Allah aşkına biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz..ben de katılabilirim
nerde ve ne zaman olucak acaba eğitimArkadaşlar saha eğitimi alabilmemiz için bu işi yapan bir profesörle konuştuk elinde 3 gb lik veri olduğunu söyledi. Hem gidip sahada eğitim alcaz hemde ders olarak anlatacak. 2 günlük bir program. Ucuz bir şekilde organize etmeye çalışacağım. Katılmak isteyenler olur mu ?
ayrıntılı adres zaman fiyat vs belirtilirse katılmak isterimSakaryada şuanlık. Uzaktan gelmeyi düşünen arkadaşlar için kalcak yerde ayarlamayi düşünüyoruz.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.