- Meslek
- Uzman (C)
Malesef bende yeni başladım elimde pek döküman yok,üzgünümNasıl oluyor bilmiyorum özelden yazmak.
Malesef bende yeni başladım elimde pek döküman yok,üzgünümNasıl oluyor bilmiyorum özelden yazmak.
gokkay@mynet.com mail atabilirsin...Malesef bende yeni başladım elimde pek döküman yok,üzgünüm
Mail atın lütfen bu aralar çok yoğunum takip edemiyorum.Plastikten kalıp ve döküm modeli imalatı yapılacaktır Yardımcı olabilir misiniz(cnc makinaları mevcut)
diş protez lab.bende yardım istiyorum bir kaynaga ulasabildiniz miSayın form yöneticisi,
Özel diş hastanesi içerisinde risk analizi yapmak için nasıl bir çalışma yapmalıyız ve form hazırlamalıyız.Hastanede risk analizi yapılacak bölümler;
1- Sterilizasyon
2- Ameliyathane
3- Klinikler
4- Diş protez labaratuvarı
yardımcı olursanız sevinirim.
diş protez lab. için mevcutsa paylasabilirmisiniz şimdidne tesekkürler.Bütün laboratuvarlarla alakalı risk analizi mevcut elimde ama sadece gıda sektörü için yok. Yardımcı olamadığım için özür dilerim. Ama eğer biraz kendiniz denerseniz yapabileceğinizden eminim.
diş protez lab. için mevcutsa paylasabilirmisiniz şimdidne tesekkürler.
bireysel fakat faturalarımı danısmanlık şirketine kestiriyorumBireysel mi çalışıyorsun yoksa osgb veya danışmanlık firması üzerinden mi ?
suanda hem faturalarımı kendim kesiyorum hem bireysel çalısıyorum,diş protez lab için yardımcı olurmusunuzbireysel fakat faturalarımı danısmanlık şirketine kestiriyorum
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.