arkadaşlar ben bir firma ile normal mühendislik (isg uzmanı değil) için kısmi süreli olarak anlaşmak üzereyim. fakat isg uzmanlık belgemi aldığımda geri kalan zamanlarımda başka firmalara risk analizi yapmak istiyorum. kafamı karıştıran nokta şu ki yukarıda 170 den alınan bir bilgi var; risk analizi yapacak olan uzman sigortalı gösterilecek diye... anlaşmak üzere olduğum firma zorunluluğundan dolayı sigortamı tam olarak yatırmak istiyor o halde boş günüm olmadığı için risk analizi yapamam değil mi? ya da boş zamanlarımda isg uzmanlığı yapmama engel teşkil eder mi? cevap verirseniz çok teşekkür ederim bu mevzuat işleri çok kafamı karıştırdı üstelik daha işin neresinden başlayacağım ne yapacağım bilmiyorum ama şu net ki; ben isg uzmanlığı yapıp bağımsız çalışmak istiyorum.
o alo 170 i gerçekten Allah'a havale ediyorum herkese bi cevap veriyolar..banada 1 günde olsa sigortalı olmalı dendi başka birinede öyle değil denmiş ya mantıksızlığa bak bu kadar küçük esnafla nasıl sözleşme yapacağız neden uzatıyolar anlamadım hep zora hep zora sürükleniyoruz..çok hak hukuk düşünen devletimiz yasayı ertelerken hangi duygulardaydı acaba?