- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (B)
yazık günahUşakta asgari ücretli çalışanları duymaya başladım.
yazık günahUşakta asgari ücretli çalışanları duymaya başladım.
merhabaarkadaşlar merhaba
bugün itibari ile belgemi almış bulunmaktayım.risk analizi yapmam için teklifler aldım.ancak belgem gelmeden yapmamın doğru olmayacağı düşüncesi ile bugüne kadar kabul etmedim.
risk analizi yapmak için bugün 4 yer ile ücret dışında anlaşma sağladım.salı günü ücretler konusunda da mutabakat sağlayacağız.
1) 5 personeli olan sigorta acentesi (ofis)
2) 5 çalışanı olan mutfak mobilyaları ve döküm mermer mutfak tezgahı imalat atölyesi
3) 4 çalışanı olan mobilya imalat atölyesi
4) 5 çalışanı olan ve tabak camların, vitrin camı olarak işlendiği cam atölyesi
yukarıdaki iş yerleri için ne kadar ücret talep etmem gerektiği konusunda yardımlarınızı rica ederim.
arkadaşlar be yeni 2 yerin risk analizini aldım. fakat nasıl fatura keseceğim? bilgisi olan var mı?
Sadece risk değerlendirmesi için anlaştıysanız 1 kez için geçerli.bireysel risk değerlendirme ücretleri 1 kez için mi geçerli yoksa her ay mı alınır?
bir çalışanı olan bir büroya risk değerlendirmesi yapıcam fakat aklıma takılan bir kaç soru var cevaplarsanız cok sevinirim
1) risk değerlendirmesi yapıp altına ben ve şirket yetkilisi imza atıcaz bu iş bu kadar mı isg katip e giriş yapılacak mı
2) isg katip de sözlesme yapmam 1 çalışanı olan firma için bile gerekli mi
3) sadece risk değerlendirmesi yapılacak yere fatura ve isg katip gerekli mi
1 - Evet
2- İSG Katip'e Giriş Yapmanıza Gerek Yok.
3- Fatura Kesmelisiniz. İSG Katip'e Gerek Yok.
İlla fatura kesmene gerek yok, işlemleri yaptığın zamanlarda işyerin de sigortalı olman yeterli.arkadaşlar be yeni 2 yerin risk analizini aldım. fakat nasıl fatura keseceğim? bilgisi olan var mı?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.