Yanlış bilgimi düzelttiğiniz için teşekkürler.Belki ihaleden dolayı öyle söylemiş olabilirler bana.
Saolun.
Saolun.
daha şimdi (21.01.2016) bölge müdürlüğüne sordum. rafineriden kendi tankıyla alan ve sadece kendisine döken ve perakende satan 2018. müşteriye kendi tankeriyle satan tmgd hizmeti almak zorunda
hastaneler almak zorunda kamu hastanesi 2018
Merhabalar;
Bu konuda çeşitli bilgi kirliliğini gidermek için bir kaç açıklama yapmak istiyorum.4 adet istasyon işletiyoruz.Bölge müdürleri bu konuya hakim onun dışındaki kişilere danıştığınızda farklı konular önünüze çıkabilir.Bu soruyu ben Doğu Anadolu Saha Müdürümüz Murat beyle konuşmuştum.
Yönetmelik ve EPDK nın istediği durum şu şekilde (Kanopi Satışı yapan istasyonlar için
--- Yıllık aynı müşteriye 50000 litre herhangi bir yanıcı madde satışı yapıyorsanız
--- Kamu ihalelerine girecek yanıcı madde tedarik edecekseniz
Bunları yapıyorsan zaten ihale evraklarında TMGD nin imzası ve belgesi bulunmak zorunda.
Ben bunu Perakende sektöründe olduğumdan dolayı biliyorum.İstasyonlarda bu görevi yapacak arkadaşlar olursa teknik idari yazılımsal ve dökümansal bilgileri benden tedarik edebilirsiniz.
Herkeze iyi forumlar.
yazmadım henüz ama yönetmelikte ve kitapta güvenlik gerekleri var onları yazacağım.TANKER BOŞALTMA TALİMATLARI NELERDİR DOSYASI OLAN VARMI?
yazmadım henüz ama yönetmelikte ve kitapta güvenlik gerekleri var onları yazacağım.
MUSTAFA BEY;yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rica ederim.serkan bey çok sağolun
2018'e kadar muaf. Sadece toptan satişlarda tmgd bulundurmak zorunda.arkadaşlar bir sorum var:
1 ana istasyonumuz ve buna bağlı olan 4 şube niteliğinde istasyonumuz mevcut.
her işletmenin alıcı ve boşaltan olarak falyet belgesi var
bunlardan 2 tanesi toptan koduyla çalışıyor.
bu 2 istasyon için tmgd girişi yaptık.
ve parakende satış yapan; kalan 3 istasyonda hem lpg hemde benzin+dizel satışı yapılıyor. bu durumda bu 3 istasyon 2018 e kadar muafmı yoksa tmgd girişi yaptırayımmı? (50 tonu geçiyor ise)
teşekkürler
bu arada evraklarım bitmek üzere çok yakında paylaşıma açacağım.
merhaba...Arkadaşlar merhaba
Bir sorum olacak benim
Birçok petrol istasyonu 2018 e kadar muaf gözüküyor.
Aralarında muaf olmayanlar var, bunlar hangileri ve neye göre muaf değiller?
Şimdi biz petrol istasyonuna gittiğimizde insanlara neyi sormaliyizda siz muafsiniz veya değilsiniz öğrenelim?
Merhabalar;
Bu konuda çeşitli bilgi kirliliğini gidermek için bir kaç açıklama yapmak istiyorum.4 adet istasyon işletiyoruz.Bölge müdürleri bu konuya hakim onun dışındaki kişilere danıştığınızda farklı konular önünüze çıkabilir.Bu soruyu ben Doğu Anadolu Saha Müdürümüz Murat beyle konuşmuştum.
Yönetmelik ve EPDK nın istediği durum şu şekilde (Kanopi Satışı yapan istasyonlar için
--- Yıllık aynı müşteriye 50000 litre herhangi bir yanıcı madde satışı yapıyorsanız
--- Kamu ihalelerine girecek yanıcı madde tedarik edecekseniz
Bunları yapıyorsan zaten ihale evraklarında TMGD nin imzası ve belgesi bulunmak zorunda.
Ben bunu Perakende sektöründe olduğumdan dolayı biliyorum.İstasyonlarda bu görevi yapacak arkadaşlar olursa teknik idari yazılımsal ve dökümansal bilgileri benden tedarik edebilirsiniz.
Herkeze iyi forumlar.
50 ton ayda aşılıyor fakat firmalar muafiyet var diyortecrübenize istinaden bir soru sormak istedim, bu 50 ton limiti aşılması zor bir şey midir,sizce istanbul'daki veya ülkemizdeki istasyonların kaçta kaçı bu limiti aşıyordur?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.