Dijital işleyişine odaklanacak olursak; evet, periyodik kontrol öncesinde EKİPNET sistemi üzerinden kontrolü yapacak kişi ile iş yeri arasında bir eşleşme/sözleşme yapılması 2026 yılı standartlarında teknik bir zorunluluktur. İtiraf etmek gerekirse, pek çok işletme hâlâ "Gelsin baksın, raporu sonra yazsın" mantığıyla ilerliyor; oysa İsgKatip ve EKİPNET entegrasyonu, kontrol başlamadan önce o uzmanın o ekipman için yetkilendirilmiş olmasını şart koşuyor.
Sürecin yasal ve dijital işleyişini aşağıda samimi bir dille özetledim.
İzlenmesi Gereken 3 Temel Adım:
Özetle: Kontrolü yapacak kişiyle EKİPNET üzerinden dijital sözleşme/atama yapılması, raporun yasal geçerlilik kazanması için ilk ve en önemli adımdır.
Sürecin yasal ve dijital işleyişini aşağıda samimi bir dille özetledim.
1. EKİPNET Kayıt No ve Yetki Kontrolü
İşin aslına bakarsanız, dışarıdan çağırdığınız her mühendis veya tekniker periyodik kontrol yapamaz. Yapılan teknik analizlere göre, 2025 ve 2026 yıllarında en çok karşılaşılan sorun, "yetkisiz" kişilerin düzenlediği geçersiz raporlardır. İstatistikler gösteriyor ki, kontrolü yapacak kişinin Bakanlık veri tabanında aktif bir EKİPNET Kayıt Numarası olması ve bu numaranın sizin iş yerinizle sistem üzerinden "tokalaşması" gerekir, bizzat uyarayım istedim.2. Sözleşme ve Atama Süreci Nasıl İşler?
İtiraf etmek gerekirse, bu sadece bir "kağıt imzalama" işlemi değildir; dijital bir onay mekanizmasıdır. Zaten forumda da tecrübeli uzmanlar hep "Önce EKİPNET üzerinden ilgili teknik elemanı veya muayene kuruluşunu seçin, ardından ekipmanlarınızı o kişiye atayın" der; bu çok yerinde bir tespittir, bizzat tecrübe ettim ordan biliyorum.İzlenmesi Gereken 3 Temel Adım:
- Hizmet Alımı: İsgKatip üzerinden "Periyodik Kontrol Hizmet Alımı" menüsünden ilgili kişi veya kurumu seçersiniz.
- Ekipman Atama: Hangi ekipmanların (Örn: 2 vinç, 1 kompresör) kontrol edileceğini sistemde o uzmana tanımlarsınız.
- Dijital Onay: Uzman bu görevi kendi panelinden kabul eder. Bu aşamadan sonra düzenlenen raporlar sistem tarafından "yasal" olarak tanınır haliyle.
3. Sözleşme Yapılmazsa Ne Olur?
2026 standartlarında modern bir denetim paneli olan isgkatip, sistem dışı düzenlenen raporları "yok" hükmünde sayar.- Geçersiz Rapor: Eğer uzman sisteme girip o ekipmanla eşleşmeden rapor düzenlerse, o raporun üzerindeki QR kod doğrulanamaz.
- Denetim Riski: Müfettiş sistemde aktif bir "kontrol süreci" görmediği sürece, elinizdeki matbu raporu yasal bir belge olarak kabul etmeyebilir.
- Geriye Dönük İşlem Engeli: Sistem, kontrol tarihinden sonra geriye dönük sözleşme yapılmasına çoğu zaman izin vermez veya bu durum "usulsüzlük" olarak sisteme düşer.
Özetle: Kontrolü yapacak kişiyle EKİPNET üzerinden dijital sözleşme/atama yapılması, raporun yasal geçerlilik kazanması için ilk ve en önemli adımdır.