- Meslek
- Uzman (C)
Emeğini paylaşmışsınız teşekkürleryapmış olduğum risk analizi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba çalışmanız çok güzel ve detaylı,paylaşımınız için de çok teşekkürler.Emeğini paylaşmışsınız teşekkürler
teşekkür ederim anladım demek istediğiniziPaylaşımın için teşekkürler.Risk değerlendirmen ile ilgili tespitlerim;
1. Bütün bölümleri karışık olarak değerlendirmeye almışsın, buda biraz karmaşaya yol açıyor. Risk değerlendirmesini yaparken departmanları ayırmalısın,
- Mutfak
-Çamaşırhane
-Kat hizmetleri
-Resepsiyon
-Ofis
-Restaurantlar
-Havuz dairesi
-Kazan dairesi........gibi
2. Deparmanlara ayırdığında, ortamdaki tehlike ve risk yaratabilecek bütün herşeyi değerlendirmeye almalısın. Örn.; mutfaktaki hamur yoğurma makinesinden, tabak taşıma ünitesine kadar.
Yaptığın tespitler doğru, fakat yeterli olmadığını düşünüyorum.
3. Tehlike kaynağı, tehlike ve riski ayrı ayrı belirtmelisin. Tehlike ve risk aynı şeyler değil.
Oteller için yapılmış olmasa da güzel bir risk değerlendirmesi örneğini paylaşacağım. Yararlı olabileceğini düşünüyorum.
başarılı bir calısma yapmıssınız tebrikler gerekli önlemler alındıysa risk analizi basarıya ulasmıstır.yapmış olduğum risk analizi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
neredeyse bir tez niteliğinde olmuş risk analize başarılı buldum devamını dilerimPaylaşımın için teşekkürler.Risk değerlendirmen ile ilgili tespitlerim;
1. Bütün bölümleri karışık olarak değerlendirmeye almışsın, buda biraz karmaşaya yol açıyor. Risk değerlendirmesini yaparken departmanları ayırmalısın,
- Mutfak
-Çamaşırhane
-Kat hizmetleri
-Resepsiyon
-Ofis
-Restaurantlar
-Havuz dairesi
-Kazan dairesi........gibi
2. Deparmanlara ayırdığında, ortamdaki tehlike ve risk yaratabilecek bütün herşeyi değerlendirmeye almalısın. Örn.; mutfaktaki hamur yoğurma makinesinden, tabak taşıma ünitesine kadar.
Yaptığın tespitler doğru, fakat yeterli olmadığını düşünüyorum.
3. Tehlike kaynağı, tehlike ve riski ayrı ayrı belirtmelisin. Tehlike ve risk aynı şeyler değil.
Oteller için yapılmış olmasa da güzel bir risk değerlendirmesi örneğini paylaşacağım. Yararlı olabileceğini düşünüyorum.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.