arkadaşlar ben istanbulda osgb bürosu kurmaya hazırlanıyorum ofisi tuttum 10m2 muayene odası doktor odası ısg uzmanı odası ve bekleme salonundan dolayı 200m2 biryer tuttum malzemelerini aldım ama sadece muayene odasında olması gereken malzeme listesi hakkında bilgi almak istiyordum ilaç listesi ile birlikte bilen varsa ve bu bilgiyi paylaşırsa sevinirim , işyeri hekiminin tam ve yarım gün ücretleri ne kadar ,hemşire ücretleri nekadar ve son sorumda iş aldığımızda fiyatlar ne durumda bir işyerine maliyeti ne kadar?
yeni kuran aradaşlar varsa iş piyasası hakkında bilgi paylaşımında bulunurlar mı
ş) 15/2/2008 tarihli ve 26788 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkındaki Yönetmelikte bulundurulması zorunlu tutulan temel acil ilâçlar, aşılar ve antiserumlar.
merhabalar,ilaçlarla ilgili olarak ATT YÖNETMEN liğine atıfta bulunulmuş.
EK-2
İSOPTİN AMP 3 ADET
HEPARİNE amp 3adet
kortikosteroid amp 3adet
antispazmodik amp 5 adet
antianksiyetik amp 3 adet
methergin amp 3adet
batıcon 500 cc
%5 Dekstroz 500 cc 2adet
%0,9 NACL 500 cc 2adet
%20 mannıtol 500cc 2adet
analjezik ampul 5adet
adrenalin 1 mg amp 5 adet
atropın sulfat 0.5mg amp 5adet
sodyum bikarbonat amp 5adet
calcıum amp 2adet
dopamin amp 2adet
lidokain amp 2adet
antihistamink amp 5adet
aminophilin amp 2adet
diazem amp 2adet
nidilat kapsul 1kutu
diüretik amp 5adet
diğer malzeme listesi de ekte
hekim maaşları değişken emekli hekimler aktif hekimlere göre daha az alabiliyor 6000-8000 arasında değişen rakamlar mevcut
hemşireler içinde 2000-2500 aralığı gözüküyor
osgb nin geliri ve belirleyeceğiniz fiyat politikası tamamen ticari bir grafik
hizmet verilecek yerin kurumsallığına göre fiyat listeleri ,
sizin fazla firma bağlıyarak işletme giderinizi düşürme ile doğru orantılıda karlılığınız değişiyor
yer tutarken hedefleriniz ile doğru orantılı olmasına dikkat edilmeli yani;
ikinci bir hekim sözleşmesinde ikinci bir muayene odası ve aletleri
yine fazla sayıda çalıştırılacak mühendisler içinde mühendis oda sayısı artacaktır zaten yönetmeliğe bakılırsa metrekareler ile ilgili 3. madde hizmetlerim yürütülmesine ve personel sayısına yetecek asgari büyüklükte şeklinde başlıyor