- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
dosyayı ekledim arkadaşlar
çevre boyutu için olanı varmı (tehlikeler,çevre risk değerlendirmesi)
dershanelerde aslında bir nevi okul değil midir? Aynı amaç için kullanılabilir diye düşünüyorum ama farklı ne olabilir bilemedim
Dilek Hn sizin eklediğiniz dosyalar , gerçekten çok özenli teşekkürler. Okul çalışması da çok iyi olmuş..dosyayı ekledim arkadaşlar
bende 1 tane var ama ne kadar doğru bilemeyeceğim isterseniz gönderebilirimbenimde kreşler için risk analiz örneğine ihtiyacım var.Yardımcı olurmusunuz?
gönderirseniz memnun olurum eda hanımbende 1 tane var ama ne kadar doğru bilemeyeceğim isterseniz gönderebilirim
bekliyoruz yardımlarınızı eda hanımbende 1 tane var ama ne kadar doğru bilemeyeceğim isterseniz gönderebilirim
Arkadaşlar sizce nasıl olmuş risk analizi? Atladığım yerler varsa lütfen sizde beni uyarın ve ortaya güzel bir çalışma çıkaralım.Arkadaşlar ekteki risk analizi benim özel okul için yapmış olduğum risk analizidir. 20-30 madde daha var buraya eklenebilecek ancak bu kadarı da sizlere fikir verecektir diye düşünüyorum. Sonuç olarak çalışanları koruyoruz ancak amacımız can korumak değerli arkadaşlar. Yardımcı olabilirsem ne mutlu.
Saygılarımla
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.