evt doğru söylüyosunuz 3 yıllığına bakabilicekbelirli bir yıla kadar (3 yıl diye biliyorum.) C sınıfı sertifikaları Tehlikleli sınıftaki ş yerleerine bakabilecek diye bir durum var. Doğrudur sanırım?
Tam gün olarak değil de az tehlikeli işlerden sayılıp hesaplanan saat süresince bulunduracaklar.50 den fazla calisani bulunan oteller tam gun is guvenligi uzmani mi calistiracak nasil olacak bilgisi olan var mi
evetpeki ağır işler için hangisi geçerli?
çok tehlikeli işler sınıfına mı giriyor?
ağır işten kasıtınız nedir? ağır ve tehlikeli işlerle ilgili mevzuat farklı tehlike gruplarıyla ilgili mevzuat başkadır. Bunu bir örnek ile açıklayacak olursak bir seramik fabrikası ağır ve tehlikeli işler kapsamındadır ama çok tehlikeli olarak geçmez bunun gibi örnekelri çoğaltabiliriz.peki ağır işler için hangisi geçerli?
çok tehlikeli işler sınıfına mı giriyor?
Kısmi süreli çalışmalar burada olacak tabii 1000 çalışan sayısına ulaşana kadar. Şu anda kısmi süreli çalışacak olanlar için oteller daha ön planda çünkü oteller kısmi süreli olarak doktorla çalışıyorlardı şimdi bunun yanına birde uzman aklayacakler.50 den fazla calisani bulunan oteller tam gun is guvenligi uzmani mi calistiracak nasil olacak bilgisi olan var mi
danışmanlık faturası keserek bakamayacaksınız kısmi süreli olarak bakabileceksiniz.Danışmalık sistemi kaltıda nedemek oluyor ? Yani ben tek başıma bakamayacakmıyım fabrikalara ?
Merhaba uzman arkadaşım öyle bir soru sormuşun ki şimdi ne desem bilemedim çünkü genel olarak tehlikeli sınıfta olan bu firma acaba nace kodu olarak asıl çıkıyor buna bakmak lazım nace kodundan bakmadan net olarak bişey söylenemez. Genel olarak tehlikeli gruptalar.arkadaşlar mobilya sektörü imalat yapan fabrikalar 50'den fazla işçi çalıştıran işletmeler hangi tehlike sınıfına giriyor
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.