- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
norm fazlası olup kadronuz İGU olmadı yani
MEB kendi personelini inşaat emlak bölümünde çalışan mühendis kadrolu İGU'yu misal il İSGB'de görevlendirmiş olabilir?Arkadaşlar yorumlarınızı okudum.Herkes birşeyler yazmış ama inanın herkesin kafası o kadar karışıkki.Bakanlığa yeni iş güvenliği uzmanı alındı.fakat alınan şahıs görevlendirme olarakmı geldi yoksa kadrosu iş güvenliği uzmanımı bunu bile bilmiyoruz.Ben norm fazlasıyım.İlde tam zamanlı olarak görevlendirildim.Haftalık 18 saat ek ders ücreti alıyorum.Birde haftasonları 10 saat temel isg eğitimi veriyorum personele ilave olarak onun ücretini alıyorum.Şayet bakanlıktaki isg uzmanı görevlendirme olarak geldiyse ve 80 saat ücretini alıyorsa biz tam zamanlılarda alırız diye düşünüyorum.
o adana daki lerle ilgili bir dava açılmış galiba bilgisi olan var mı?Adana/Ceyhan da kısmi zamanlı isg uzmanları Şubat ayından beri ücret alıyorlarmış
piyasada cok sayıda c sınıf belgesi almış meslekdaşlarımız var...devlet memeuru arkadaşlar halen ek görev peşinde....şunu kendimize sormalıyız..acaba ben işsiz isg uzmanı olsaydım devlet memuru olup bu alanda görev yapmak isteyenler hakkında ne düşünürdüm.Arkadaşlar,
Meb'te İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili divabusiness eylül 2014 sayısından bir haber...
İnceleyin faydalı olabilir. Genelge ve devamında yapılacak işlerle ilgili...
http://www.isgfrm.com/threads/her-alanda-iş-güvenliği.18047/
Arkadaşım sanırım müdür yardımcısı iken hükümetin gazabına uğrayanlardansınız. Bende sizinle aynı kadari paylaşıyorum .Haziran itibari ile bundan sonra ki akibetim belli değil branşım kimya biliyorsunuz ki branş olarakta şanssısız. C sınıfı iş güvenliği uzmanıyım. görevi okuldamı ? bakanlıkta mı ? aldınız. nasıl görevlendirildiniz siz mi? talep ettiniz. Bakan açıklamasına göre norm fazlası öğretmenlere verilecek dolayısı ile maaş karşılığı olacaktır. 18 saat ek dersi nasıl alabildiniz. Bana yol gösterirseniz sevinirim . Hangi ilde görev yapıyorsunuz? saygılarımla.Arkadaşlar yorumlarınızı okudum.Herkes birşeyler yazmış ama inanın herkesin kafası o kadar karışıkki.Bakanlığa yeni iş güvenliği uzmanı alındı.fakat alınan şahıs görevlendirme olarakmı geldi yoksa kadrosu iş güvenliği uzmanımı bunu bile bilmiyoruz.Ben norm fazlasıyım.İlde tam zamanlı olarak görevlendirildim.Haftalık 18 saat ek ders ücreti alıyorum.Birde haftasonları 10 saat temel isg eğitimi veriyorum personele ilave olarak onun ücretini alıyorum.Şayet bakanlıktaki isg uzmanı görevlendirme olarak geldiyse ve 80 saat ücretini alıyorsa biz tam zamanlılarda alırız diye düşünüyorum.
Hocam ben müdür yardımcılığı yapmadım.henüz 1.5 yıllık öğretmenim.eş durumundan geldim norm fazlası olarak.isg uzmanı olduğumu önceden biliyorlardı.il genelinde zaten isg uzmanı arıyorlarmış bulamıyorlarmış.ben gelince hemen valilik oluruyla tam zamanlı olarak görevlendirdiler.18 saat ek ders ücreti meselesi zaten bakanlık genelgesinde ek ders alabileceğimiz açıkça yazıyor.8-17 çalışan görevlendirme öğretmenler zaten doğal olarak 18 saat ek dersini alır.bunda bir sıkıntı yok.Şu anda il milli eğitim müdürlüğünde kurulan isgb' nin sorumlusuyum.insan kaynaklarından sorumlu il milli eğitim müdür yardımcısına bağlı olarak çalışıyorum.Arkadaşım sanırım müdür yardımcısı iken hükümetin gazabına uğrayanlardansınız. Bende sizinle aynı kadari paylaşıyorum .Haziran itibari ile bundan sonra ki akibetim belli değil branşım kimya biliyorsunuz ki branş olarakta şanssısız. C sınıfı iş güvenliği uzmanıyım. görevi okuldamı ? bakanlıkta mı ? aldınız. nasıl görevlendirildiniz siz mi? talep ettiniz. Bakan açıklamasına göre norm fazlası öğretmenlere verilecek dolayısı ile maaş karşılığı olacaktır. 18 saat ek dersi nasıl alabildiniz. Bana yol gösterirseniz sevinirim . Hangi ilde görev yapıyorsunuz? saygılarımla.
Hocam hangi ildesiniz?peki kısmi zamanlı uzmanlara ödemenin nezaman yapılacağı ile ilgili bir bilginiz var mı?Kanun maddesi 200 ek göstergeden yapılması gerektiğini yazıyor.Bazı illerde ödeme yapılıyor.İstanbul da neden başlamadı acaba?Hocam ben müdür yardımcılığı yapmadım.henüz 1.5 yıllık öğretmenim.eş durumundan geldim norm fazlası olarak.isg uzmanı olduğumu önceden biliyorlardı.il genelinde zaten isg uzmanı arıyorlarmış bulamıyorlarmış.ben gelince hemen valilik oluruyla tam zamanlı olarak görevlendirdiler.18 saat ek ders ücreti meselesi zaten bakanlık genelgesinde ek ders alabileceğimiz açıkça yazıyor.8-17 çalışan görevlendirme öğretmenler zaten doğal olarak 18 saat ek dersini alır.bunda bir sıkıntı yok.Şu anda il milli eğitim müdürlüğünde kurulan isgb' nin sorumlusuyum.insan kaynaklarından sorumlu il milli eğitim müdür yardımcısına bağlı olarak çalışıyorum.
Herkes biliyor bilmiyor.Sayın arkadaşlar öncelikle ücretini almadığınız bir işi neden yapıyorsunuz ,çok mu zenginsiniz,görev aşkından yanıyormusunuz, yada bu işi öğrenmek istiyorum seviyorum gibi amaçlara sığınıp mı bir şeyler yapıyorsunuz bilmiyorum.Bu platformda ve her platformda anlatmaya ifade etmeye çalışıyoruz.Ücreti olmayan bir işin değeride olmaz.Kimse size emin olun sırtınızı sıvazlamayacak afferin demeyecek yaa lütfen lütfen İSG işinin saygınlığını artık ayaklara düşürmeyelim.Bu kadar teknik hayati önem arz eden sorumluluğu olan ve gerçekten bir sürü evrak işi gerektiren gece uykularınızı kaçırması muhtemel bu işi bedava yapacak kadar ayağa düşürmeyelim.Adana/Ceyhan da kısmi zamanlı isg uzmanları Şubat ayından beri ücret alıyorlarmış
Hocam doğru söylemişler. Bunun hakkında bakanlıktan gelen 1 temmuz 2015 tarihli yazı var. Yani hem 18x4 = 72 saat normal ek ders ücretini hemde 80 saat sözleşme karşılığı ücreti alırsın. bu arada hagi il-ilçe?Slm arkadaşlar..ben kendi atandığım okulda çalışıyorum şu an zaten şubatta atandim adaylığımı da daha kalkmadi. Benim belgemin olduğunu biliyorlar beni ilçe mebde görevlendirmek istiyorlar adaylık meselesinden dolayı da sıcak bakmadım, Ben istemezsem resen atayacaklarmis. Üstelik norm fazlasida değilim. Ücret meselesinde de bana denilen şube müdürü tarafından hem 80 saat kısmı görevlendirme hemde haftalik 18 saat yani ayda 72 saat görevlendirme ücreti alacağimi söyledi ben bunun pek olabileceğini düşünmüyorum. Sizin bu konuda bilgi görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var. Herkese iyi çalışmalar...
samsun vezirköprüHocam doğru söylemişler. Bunun hakkında bakanlıktan gelen 1 temmuz 2015 tarihli yazı var. Yani hem 18x4 = 72 saat normal ek ders ücretini hemde 80 saat sözleşme karşılığı ücreti alırsın. bu arada hagi il-ilçe?
hocam bu yazıya nasıl ulaşabilirim teşekkürler..
teşekkürler hocam..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.