elektrikle ilgili fen adamlarının yetki,görev ve sorumluluklarına ait yönetmelik var onu indirin zaten orada yetki ve sorumluluklar hariç pek fazla bilgi yok sayın aragorn...
bnce kalıteakademı ye gıtttt okan unıverstesne gelmeee )Merhaba arkadaşlar,
2012 nisan ayında İş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı c sınıfı sınavına katılmayı düşünüyorum.Bunun için eğitim firması araştırıyorumbu eğitimi alanlar İstanbulda tavsiye edebileceğiniz eğitim firmaları mevcut mu? Yoksa biraz daha maiyeti artırıp gidip ankaradan casgemden mi bu eğitimi almak gerekli? Cevaplarınızı bekliyorum
cok tessukkerrr bırde topraklanma ıle ılgılı yonetım var ondan sordum sorular daha cok nerden gelıyoo yardım ıcınn cok tesskurrelektrikle ilgili fen adamlarının yetki,görev ve sorumluluklarına ait yönetmelik var onu indirin zaten orada yetki ve sorumluluklar hariç pek fazla bilgi yok sayın aragorn...
kalite akademide teknik konuların büyük çoğunluğunu anlatan yücel hoca okan üniversitesinde derslere girmiyor mu? bir de internet üzerinde okumuştum, yanlış hatırlamıyorsan bahçeşehir üniversitesinin başarı oranı temmuz sınavında %90 küsürlerdeymiş sanırım. nedir ne değildir bilemem ama bir araştırın derim.bnce kalıteakademı ye gıtttt okan unıverstesne gelmeee )
bnm kafamdakı plan yonetmelık kanun tuzuklerı ıyı bılmek bol bol soru cozmekk nasıl ıyımı snceeKardeş risk değerlendirmesine iyi çalış.iş kanunu,isg tüzüğünu yutt.yönetmelikleri bil.birde istersen USA de geçerli,kanadada geçerli olan yonetmelikllere felan bak valla sınavda cikti bize.elektrik yanginlari mavi daireyle gosteriliyormus. Öğrenmiş olduk.tabi bu sayddiklarimi öğrenmeniz için ıngilizce kursuna gitmeniz gerekiyor
yüksekten atmasın kimsekalite akademide teknik konuların büyük çoğunluğunu anlatan yücel hoca okan üniversitesinde derslere girmiyor mu? bir de internet üzerinde okumuştum, yanlış hatırlamıyorsan bahçeşehir üniversitesinin başarı oranı temmuz sınavında %90 küsürlerdeymiş sanırım. nedir ne değildir bilemem ama bir araştırın derim.
merhaba bu çalıştığın kitabı nereden bulabilirz acabaBen çasgem e gittim ve eğitmenleri berbat diye düşünüyorum, risk med in isg temel bilgileri kitabından hazırlandım sınava ve kazandım iyi bir tercih yapmıssın
merhaba, risk medi arayarak kitabı edinebilirsiniz, 0312 472 22 76merhaba bu çalıştığın kitabı nereden bulabilirz acaba
merhabamerhaba, risk medi arayarak kitabı edinebilirsiniz, 0312 472 22 76
merhaba,birşey daha sorucaktım ama kitabın içeriği tam olarak nedir yasalar falan mı yoksa ders notları şeklindemi bilgilendirirsen sevinirim iyi akşamlarmerhaba, risk medi arayarak kitabı edinebilirsiniz, 0312 472 22 76
ders notu şeklinde ama bana göre çokta iyi değil.merhaba
merhaba,birşey daha sorucaktım ama kitabın içeriği tam olarak nedir yasalar falan mı yoksa ders notları şeklindemi bilgilendirirsen sevinirim iyi akşamlar
Adana Risk med kursuna gittim ve aralık sınavından kaldım..Mayıs sınavına hazırlanıyorum şimdi..Şunu tavsiye edebilirim,dersler genel bir fikir sahibi olmanı sağlıyor..Kanun-tüzük-yönetmeliklere çalış..Başarılar..bende 13 mayısta gireceğim, ankarada risk med isimli bir kursa yazıldım, bu kursa gidenler varsa fikir alabilirim.
yeni mevzuata göre ders notları yönetmelikler , içerik faydalımerhaba
merhaba,birşey daha sorucaktım ama kitabın içeriği tam olarak nedir yasalar falan mı yoksa ders notları şeklindemi bilgilendirirsen sevinirim iyi akşamlar
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.