- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
Uzman arkadaşlar , 3 yılını dolduranlar , Mayıs ayı B sınıfı uzmanlık sınavına girecekler olarak organize olup sınıf açtıralım.
Ağustos 'da yapmaları gerekir çünkü yükseltme sınavına girecekler için Ağustos ayında bir yıl dolacak. En kötü ihtimalle Aralık ayına da kalabilir.Mayıs ayından sonraki sınav ne zaman acaba bilen var mı ?
24 ağustosta olabilir die bi duyum aldım da ben olur yüksek ihtimalle gibi geliyor bana daAğustos 'da yapmaları gerekir çünkü yükseltme sınavına girecekler için Ağustos ayında bir yıl dolacak. En kötü ihtimalle Aralık ayına da kalabilir.
Acaba mayıs ayında açılacak sınavda belge yükseltecekler girebilecek mi? Çünkü A-B-C sınıfı sınavları açılacak.Uzman arkadaşlar , 3 yılını dolduranlar , Mayıs ayı B sınıfı uzmanlık sınavına girecekler olarak organize olup sınıf açtıralım.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.