- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
bende okudum bunu.kendi müdürlüğüme bu minvalde yazı yazıcam bakalım bişey çıkar mı
evet görevlendirmem var bütün tsm lerin risk analizini yaptım perşembe de eğitimlerine başlıyorum ayrıca marangoz diş hekimi gibi toplam 20 tane de işyerim var hizmetini sağladığım.bu yazıya istinaden kuruma yazıcam bende bakalım bişe çıkar mıMustafa Bey şu anda kurumunuzda iş güvenliği uzmanı olarak görevlendirildiniz mi
Orda bi muallak var işte başka sıkıntılarda var mesela asıl yaptığı görevin yanında 80 saat yaparsa diyor.mesela ben asıl yaptığım işte alındım direk uzman olarak görevlendirildim.ben alamıcak mıyım? çözülmesi gerekiyor bunların80 saate kadar görevlendirilebilir ibaresi nedir ? memurlar mesai saatleri içinde mi görevlendirilecek mesai saatleri dışında mı görevlendirilecek ?
.kurumunuz neresi acaba. Ucret isini nasil cozdunuzherkesi tebrik ederim arkadaşlar yazı bugun bana da ulaştı. Ben önümüzdeki günlerde inl görevlendirmeyi başlatacağım. Ücret olayı çözülmesi biraz zaman aldı ama buna da şükür.
Orda bi muallak var işte başka sıkıntılarda var mesela asıl yaptığı görevin yanında 80 saat yaparsa diyor.mesela ben asıl yaptığım işte alındım direk uzman olarak görevlendirildim.ben alamıcak mıyım? çözülmesi gerekiyor bunların
hocam yazıda a sınıfı b sınıfı için ayrı ücret hesaplaması yapılmamış tüm sınıflara kamuda aynı ücretmi ödenecekherkesi tebrik ederim arkadaşlar yazı bugun bana da ulaştı. Ben önümüzdeki günlerde inl görevlendirmeyi başlatacağım. Ücret olayı çözülmesi biraz zaman aldı ama buna da şükür.
CEVAP:Kamu Kuruluşları henüz süre var diye görevlendirmeye yanaşmıyor maalesef benim talebim reddedildi![]()
arkadaşlar merhaba küçük bir sorum olacaktı. Yardımcı olursanız çok memmun olurum.
ben çevre ve şehircilik bakanlığında mimar olarak çalışıyorum. Aynı zamanda C sınıfı isg uzmanıyım. Geçenlerde İSG kurulu ve risk değerlendirme kuruluna İSG uzmanı olarak beni de yazdılar.
Kurumumuz da 50 de fazla çalışan bulunmakta. Bana isg uzmanı olarak ek bir ücret ödenir mi. Sorumluluklarım neler. Birde 1 Temmuz 2016 diye bir tarih dolaşmakta kamu kurumları için. O tarihte mi yürürlüğe girecek yada bana ödeme o tarihten sonra mı olacak?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kamuda çalışanların isg uzmanı olarak görevlendirilmesi ve hangi formların ve belgelerin doldurulacağı hakkında bilginiz var mı?
80 saate kadar görevlendirilebilir ibaresi nedir ? memurlar mesai saatleri içinde mi görevlendirilecek mesai saatleri dışında mı görevlendirilecek ?
anladığım kadarıyla kamu hastaneler birliğinde çalışan isg uzmanına ödenecek ücret hakkında görüş istenmiş maliyede ücret hakkında bilgi yazısı yazmış sorunuz tüm kamuyu kapsarmı ise bu yazıdan kapsamaz sonucu çıkıyor çünkü hastane personelinin farklı bir statüsü var.
Biraz açıklar mısınız yani beklemeyi mi kastettiniz anlayamadımCEVAP:
Sizde mevzuata uygun olarak ve tabiki "ücret karşılığı" görevlendirilene kadar ,Anayasanın , angarya yasağına dair müeyyidesine göre hareket edebilirsiniz.
CEVAP:Biraz açıklar mısınız yani beklemeyi mi kastettiniz anlayamadım
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.