- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Üsküdar Üniversitesine bakabilirsiniz hocalarıda kalitelidir.
Rumeli Üniversitesi iyi diyorlar ayrıca %100 uzaktan y.lisans varmış bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Ya da okulu mu arasak.Merhaba,Bana önerebileceğiniz uygun isg tezsiz yüksek kisans yapabileceğim üniversite var mı?Teşekkürler şimdiden
Ben Rumeli Üniversitesi ile görüştüm. tamamı uzaktan eğitim sınırlı kontenjanla başlıyormuş bu güz dönemi. fiyatı 7000 civarı dediler. Rumeli'de başkaları da varsa görüş yazarsa iyi olur ben devam sorunu olmayacagı için orayı tercih edeceğim gibi.Merhaba,Bana önerebileceğiniz uygun isg tezsiz yüksek kisans yapabileceğim üniversite var mı?Teşekkürler şimdiden
merhaba kırmızı bilimler aracılığıyla yüksek lisans yaparken herhangi bir sorun yaşadınız mı bende başvuru yaptım ve rumeli üniversitesinde yüksek lisans yapacağım bilgi verirseniz sevinirim.Merhaba, ben kırmızı bilimler ile Biruni Üniversitesine yazıldım. Burada eğitim alan arkadaşlar var ise yardımlarını rica edicektim.
Merhaba,merhaba kırmızı bilimler aracılığıyla yüksek lisans yaparken herhangi bir sorun yaşadınız mı bende başvuru yaptım ve rumeli üniversitesinde yüksek lisans yapacağım bilgi verirseniz sevinirim.
Haziran temmuz aylarında bitiyorsa 2020 Mayıs'a yetişmez. Çünkü bahar döneminde kayıt yaptiramamis oluyorsunuz.Merhaba arkadaşlar, Ben 20 temmuz da tek ders sınavına gireceğim. Çoğu üniversitenin başvuruları ve kayıtları Haziran, Temmuzda bitiyor.
Ağustos da kayıt yaptırıp Mayıs 2020 sınavına girebileceğim, Uzaktan İSG yüksek lisans tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Son 15 gün içinde herhangi bir üniversiteye İSG Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Eğitim) başvurusu yapan oldu mu arkadaşlar? Başvuru yapabileceğim üniversiteler hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.
Ahmet Yesevi ünv. Var. Finaller izmir İstanbul Ankara büyük sehirlerde oluyor.İSG Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Olan Üniversiteler Hangileridir. Şubat 2017 İtibariyle Öğrenci Alan Üniversiteler Varmı Acaba?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.