- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
aksaray üniversitesinde sadece tezsiz var. diğer üniversiteler hakkında bilgim yok maalesef.pelin hanım tezli yok mu bilginiz var mı acaba
aksaray üniversitesinde sadece tezsiz var. diğer üniversiteler hakkında bilgim yok maalesef.pelin hanım tezli yok mu bilginiz var mı acaba
Merak ediyorum İSG tezsiz yüksek lisans için kirmizibilimler 6 ayda 6.500 TL ye eğitimi vermekteler geçerliliği konusunda tereddüt yaşıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Burada yapmak ne kadar doğru olur?
Gümüşhane üniversitesi tezli açıyormuş bu dönem. Karadeniz Teknik Üniversitesi de tezli için çalışmalara başlamış. Ben tezsizi Ktü'de bitirdim bu dönem. Tezli yaparlarsa eğer tezsiz yapanların bazı derslerden muaf tutulacağını söylediler. O yüzden tezsize henüz başlamamış olanlar Ktü'yü düşünebilirler tezsiz için de..pelin hanım tezli yok mu bilginiz var mı acaba
dönem uzuyor mu acaba yani sınavlar zor mu? dönem projesi var mı?Gümüşhane üniversitesi tezli açıyormuş bu dönem. Karadeniz Teknik Üniversitesi de tezli için çalışmalara başlamış. Ben tezsizi Ktü'de bitirdim bu dönem. Tezli yaparlarsa eğer tezsiz yapanların bazı derslerden muaf tutulacağını söylediler. O yüzden tezsize henüz başlamamış olanlar Ktü'yü düşünebilirler tezsiz için de..
Büt'e kalanlar oldu, dönem uzatırlar mı bilmiyorum. Ben rahat bir şekilde bitirdim. Seçmeli dersleri seçerken önceki dönemlere sorarak seçmek gerekiyor sadece. Dönem projesi var, o da hocaya bağlı birazcık. Ben 2 günde 30 sayfalık ödev hazırladım, finallere gittiğimde hocanın odasında 10dk sunum yaptım, o da sohbet şeklinde geçti zaten..dönem uzuyor mu acaba yani sınavlar zor mu? dönem projesi var mı?
Teşekkür ederim Erkan Bey.Büt'e kalanlar oldu, dönem uzatırlar mı bilmiyorum. Ben rahat bir şekilde bitirdim. Seçmeli dersleri seçerken önceki dönemlere sorarak seçmek gerekiyor sadece. Dönem projesi var, o da hocaya bağlı birazcık. Ben 2 günde 30 sayfalık ödev hazırladım, finallere gittiğimde hocanın odasında 10dk sunum yaptım, o da sohbet şeklinde geçti zaten..
Rica ederim Pelin Hanım..Teşekkür ederim Erkan Bey.
iyi günler.LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ'ne göre madde 12'de 'Tezsiz yüksek lisans programını tamamlama süresi, bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın en az iki yarıyıl, en çok üç yarıyıldır. Bu sürenin sonunda başarısız olan veya programı tamamlayamayan öğrencinin yükseköğretim kurumu ile ilişiği kesilir' ifadesi vardır.İkinci sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef. Diğer sorunuza gelince İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK madde 28'deMerhaba arkadaşlar.Konuya şöyle bir başlangıç yapıyım.Bu yüksek lisans ile İSG belgesi alabilme fikri tam 1 saat önce kafama dank etti ve soluksuz ordan burdan birşeyler araştırmaya başladım.Kafam biraz allak bullak oldu lakin son durak burası oldu ve konunun güncel olması babında iyi de oldu.
•Şimdik ben Tezsiz düşünüyorum.Bu tezsiz isg yüksek lisansı kaç dönemden oluşuyor, üniversiteden üniversiteye değişiyor mu, tek dönemden oluşuyor ise 1 sene de 2 defa mı başvurular açılıyor?
•İkinci olarak bu sene inşaat mühendisliğini bitirdim.B sınıf İSG belgemin olması ilerde iş hayatımda inşaat mühendisliği vasfımın yanında bana parasal olarak bi katkı sağlar mı? (örneğin bi firma da hem isg uzmanı hem de inşaat mühendisi olarak çalışabilir miyiz? )
•üçüncü ve son olarak ise mesela yüksek lisans eğitimi aldık ve B sınıf İSG belgesini alabilmek için gereken sınava girmeye hak kazandık.Olaki sınavı geçemezsek sınava tekrar girme hakkımız var mıdır? Hakkımız var ise kaç defa girebiliyoruz? Hakkımız bitti diyelim tekrardan yüksek lisans eğitimi mi görmek gerekiyor?
Biliyorsunuz vakit nakittir ve şu süre zarfında biraz hızlı olmak gerekiyor.Bu sorduklarıma en kısa sürede cevap verip yardımınız dokunursa çok mutlu edersiniz.Herkese çalışma hayatında başarılar, esen kalın..
Hayır farketmiyor. Ben de uzaktan eğitim ile tamamladım. Sadece bundan sonra uzaktan eğitim olanların diplomalarında "uzaktan eğitim" ibaresi yazılması kararı aldı YÖK. Ama herhangi birşeyi etkilemiyor sadece diplomada yazacak.Uzaktan yada ikinci öğretim olması fark ediyor mu?
Gümüşhane üniversitesi başlamış diye duydum ama araştırmadım.arkadaşlar ben tezli y.l. yapmak istiyorum hangi üniversitelerde var şartları neler bilen yok mu?
ben bi bakayım ders günlerini filan uydurmak sıkıntılıGümüşhane üniversitesi başlamış diye duydum ama araştırmadım.
2015 yılında Gelişim Üniversitesi sorumluluğunda Damar Akademide yüksek lisans yaptım. Akabinde Aralık sınavına girerek B sınıfı belgeyi aldım. Yapabilirsiniz.Merak ediyorum İSG tezsiz yüksek lisans için kirmizibilimler 6 ayda 6.500 TL ye eğitimi vermekteler geçerliliği konusunda tereddüt yaşıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Burada yapmak ne kadar doğru olur?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.