arkadaşlar İSG Sertifikası alabilmek için bir eğitim kurumuna yada çasgeme gitmeden sınava giriş hakkı varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar İSG Sertifikası alabilmek için bir eğitim kurumuna yada çasgeme gitmeden sınava giriş hakkı varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
yok nurdan hanım bu bizim aldığımız gibi eğitim kurumundan yada çasgem den aldığımız eğitim değil yüksek lisans eğitimiOrkun bey'in dediğini bilmiyorum ama normal prosedürde eğitim almanız şart... ve devam zorunluluğu var... devamsızlığınız tespit edilirse aynı eğitimi tekrar aldırıyorlar... bir arkadaşımın başına gelmişti malesef![]()
Yüksek lisans eğitimi alanlar bi kereye mahsus alınmış diye biliyorum... tekrar alınıp alınmayacaklarına dair yönetmelikte birşey okumadım... o biraz şansa sanki ......yok nurdan hanım bu bizim aldığımız gibi eğitim kurumundan yada çasgem den aldığımız eğitim değil yüksek lisans eğitimi
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.