- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
Bahse girerim bu soruya cevap verecek kimseyi bulamayacaksınız.selamlar. öncelik yeni yılınızı kutluyorum. benim ufak fakat önemli bir sorunum var. bir osgb nin sorumlu müdürlüğüne getirildim çokta istemeden fakat malum yaşam şartları.biyerden başlamak lazım. kendimi sorumlu müdür olarak atamak için baya çaba sarfettim. son olarak sgk ya gittim ve bu osgb nin sorumlu müdürü olduğumu sisteme giriş yapamadığımı zorda olsam anlattım fakat bilemiyorum ordakilerin anladımı. bitakım işlemler yaptılar ve isg-katip e sonunda giriş yapabiliyorum. yanlız kafama takılan isg-katip girişte ( ....... osgb İŞ YERİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ / MERKEZ BİRİM - (......... 31 5 ) - (Hizmet Alan İşyeri E-Bildirge Kullanıcısı) şeklinde giriş yapabiliyorum. kanımca bir yanlışlık var. birkaç arkadaşım yönlendirmesiyle sistem üzerinden içe atamalarıda yaptım. biraz araştırdımda sisteme ilk girişte osgb sorumlu müdür ibaresi olması gerekliymiş sanırım. kafam çok karıştı. nerede yanlışlık yapıyorum ve ne yapmam lazım. ilginiz için teşekkürler. iyi çalışmalar.