evet benimde o dikkatimi çekti tarih yok.dilekçede tarih belirtmemiz gerekmiyormu. ? ayrıca isg katip deki uyarı yazısında staj yaptığımız yerin sicil nosu da isteniyor galiba. nasıl olacak anlıyamadımMerhaba kurumdan aldığınız staj dosyasında staj tarihiniz bulunuyormu
çsgb bakanlığa isg genel Müdürlüğü evrak kayıttan teslim ettikisggm adresine mi gönderiyoruz dilekçeyi
ben orjinal in kopyasini dilekçe ile teslim ettim sgk sicil no yazmiyorduevet benimde o dikkatimi çekti tarih yok.dilekçede tarih belirtmemiz gerekmiyormu. ? ayrıca isg katip deki uyarı yazısında staj yaptığımız yerin sicil nosu da isteniyor galiba. nasıl olacak anlıyamadım
Hocam kim dedi onaylandığını.?sertifikalar onaylanmış
siz bakanlığın istediği evrakları ne zaman gönderdiniz. Kargoyamı verdiniz. Yoksa eldenmi teslim etmiştiniz.?Hala bir degisiklik yok bu gidisle yasal haklarimi kullanacagim.
yapmayın yaa.Carsamba gunu evrak bolume teslim edildi.
ben işe başlıyacaktım p.tes, günü.böyle olunca başlıyamadım. adamlar bekliyor.bakalım ne zaman düzelecek. siz birde elden vermişsiz.A sinifi Yukseltme sinavinida kazandim onun parasinida bu yuzden yatiramiyorum ve komik olan 1 temmuza kadarda sure var belgemi bu tip biseyden dolayi alamama durumum var her kim hatali ise yasal olarak hakkimi arayacagim pazartesi duzeltme yapilmazsa.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.