- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (A)
iş sağlığı ve güvenliği ek iş mi?
SGK'nın kasım ayı verilerine göre, Türkiye'de 10'dan az çalışanı bulunan işyeri sayısı 1 milyon 374 bin 684. Yani toplam işyerlerinin yüzde 85'i.yani 200 bin civarı igu var pasta %15...bunu ben demiyorum bakanlık diyor.bu kadar emek bu kadar düzenlemede amaç neydi?artık bakanlığın vereceği eğitimle bakkal ahmet amca,apartman yöneticisi mehmet bey,kuaför işleten Ayşe hanım igu yapabilecek..o zaman bunca üniveriste mezunu insana bu kadar masraf yaptırılmasında hedef neydi?birde bu işi yıllarca meslek edinmiş,üniversitede bölümünü bitirmiş arkadaşlar var..
bugün bir ilan gördüm sizinle paylaşmak istiyorum.
başımız sağolsun.
SGK'nın kasım ayı verilerine göre, Türkiye'de 10'dan az çalışanı bulunan işyeri sayısı 1 milyon 374 bin 684. Yani toplam işyerlerinin yüzde 85'i.yani 200 bin civarı igu var pasta %15...bunu ben demiyorum bakanlık diyor.bu kadar emek bu kadar düzenlemede amaç neydi?artık bakanlığın vereceği eğitimle bakkal ahmet amca,apartman yöneticisi mehmet bey,kuaför işleten Ayşe hanım igu yapabilecek..o zaman bunca üniveriste mezunu insana bu kadar masraf yaptırılmasında hedef neydi?birde bu işi yıllarca meslek edinmiş,üniversitede bölümünü bitirmiş arkadaşlar var..
bugün bir ilan gördüm sizinle paylaşmak istiyorum.
- Üniversitelerin Makina Mühendisliği bölümünden mezun olmak.
- Makina konstrüksiyon, tasarım ve bilgisayar destekli teknik çizim ( CAD ) konularında yeterli bilgi ve en az 3 yıl iş deneyimine sahip olmak.
- Talaşlı imalat ve makina elemanları üzerinde yeterli düzeyde bilgi sahibi olmak.
- Çok iyi düzeyde teknik çizim ve imalat resmi becerisine sahip olmak.
- 2D/3D bilgisayarlı çizim araçlarını, özellikle AutoDesk Inventor veya AutoCAD programını, çok iyi düzeyde kullanabilmek. İkinci bir CAD programı becerisi ( SolidWorks, Catia, v.s ) tercih sebebidir.
- FME(C)A ( Hata Türleri ve Etkileri Analizi ) metodoloji bilgisi ve formasyonu tercih sebebi olacaktır.
- primevera programını çok iyi düzeyde kullanabilmek
- A sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığında 2 yıl tecrübesi olmak
- OHSAS 18001 ( ISG ), EN ISO 14001 ( Çevre ) ve EN ISO 9001 ( Kalite ) yönetim sistemleri hakkında bilgi ve deneyim sahibi olmak.
- Windows ve MS Office uygulamalarına hakim olmak.
- Takım çalışmasına yatkın ve İletişim yeteneği güçlü olmak.
- Kendini geliştirmeye ve yeni bilgilerle donatmaya istekli ve azimli olmak.
- Yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak.
- İyi derecede İngilizce bilmek.tercihen 2.dil bilmek
- Yüksekte çalışma koşullarına karşı bir sağlık engeli bulunmamak.
- Askerlik engeli bulunmamak.
- **ben sadece kırmızı yeri ekledim adamlar zaten süper beyin arıyorlar.Türkiye'nin güzide firmalarından birisinin bugünki ilanı.
başımız sağolsun.