- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
iş güvenlikçi iyiymiş yine, bizde de isgci diyorlar eriniyolar sanırım...
Ozman sen bir gerekliliksin. Su gibi hava gibiyaa bana da sen olmadan çalışamayız diyorlar bu durumda ben ne oluyorum )))
hmmmm neyse o sondaki yüz ifadeni saymazsak iyi bişey diyosun yani
Bu konuda sadece ben mi takıntılıyım bilmiyorum ama hem belirli bir lisans eğitimi alıp "mühendis, mimar veya tekniker" unvanı kazanmış hem de üzerine onaylı bir eğitim alıp "uzman" unvanı kazanan bir profesyonele "İŞ GÜVENLİKÇİ" denmesini doğru bulmuyorum.
Yüksek lisans programlarını bitiren arkadaşlar var direk sınava girip uzman oluyorlar, Yüksek Mühendis gibi unvanlara sahip oluyorlar, siz burada forumun başlığna büyük harflerle "İŞ GÜVENLİKÇİLER" diyorsunuz... Ayrıca dilimiz kuralları dahilinde çok doğru bir kullanım olduğunu düşünmüyorm. Bir inşaat mühendisi olarak bana "İNŞAAT MÜHENDİSÇİ" veya "İNŞAATÇI" denmesi doğru olur muydu? Bu ek dilimizde genelde somut kavramlara ve imalat-satış anlamındaki meslek dallarını tanımlamak için ekleniyor örn: simit, ecza, çöp, süt vb.
Çalıştığım iş yerinde bu şekilde söylemlerde bulunanlar oluyor. Tabi söyleyenin bunu değerlendirebilme kapasitesini muhakeme ettikten sonra gerekli açıklamayı yapıyor veya ark niyetli ise cevabı veriyorum.
Değerlendirme siz Sayın İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlarınındır.
Saygılar.
normalde organizasyon şemalarında uzman görevliden üst kademede gelir görevli birilir yapar uzman adı üstünde o konuda uzmandır sözü geçer. bence onlarınki uzman olmalı.iş güvenliği uzmanı yerine iş güvenliği görevlisi olsa imiş daha iyi olurdu çevre görevlisi gibi bence
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.